Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Zajímavosti k tvůrcům (4)

Richard Hammond

Richard Hammond

Osudným dnem v jeho životě se stal čtvrtek 20. září 2006, kdy chtěl při natáčení Top Gearu (od r. 1978) překonat rychlostní rekord Británie 483,18 km/h v dragsteru Vampire. Při své první jízdě se přes tuto hodnotu dostal, naměřili mu dokonce přes 500 km/h, při druhé podle všeho také, ale při třetí jízdě mu explodovala pravá přední pneumatika a vyletěl z dráhy. S těžkým otřesem mozku byl převezen do nemocnice, kde byl měsíc v kómatu. On sám řekl, že jediný rozdíl mezi ním před nehodou a po nehodě je v tom, že předtím nejedl celer a teď už ano. (Zdroj: wikipedie.cz)

Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson

V pořadu Top Gear (od r. 1978) často uráží fotbalové kluby z Velké Británie. Výjimkou je Chelsea, které fandí, což veřejně přiznal. (Zdroj: wikipedia.cz)

Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson

Jeremy je velký fanoušek seriálu Star Trek (od r. 1966). Nosem umí napodobit zvuk otevírajících se dveří na lodi Enterprise. (Zdroj: wikipedia.cz)

Tom Hardy

Tom Hardy

Tom Hardy má po svém těle několik tetování, z nichž každé pro něj má význam. Na levé ruce má vytetované jméno jeho agentky Lindy King. V roce 2011 natočil několik scén ve filmu Warrior (2011) bez trička, kde byla všechna jeho tetování vidět a všechna byla pravá.

Reklama