Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Z 0 na 90 a zase na 0. To je můj názor na Fantastická Zvířata a jeho tři díly. Po nezajímavé jedničce, byl skvělý druhý díl, který vše úžasně rozjel, aby ve třetím díle se nestalo nic. Byl to film bez děje, hlavního souboje jsme se nedočkali. Gelert si odejde jako by nic bez nějaké bitvy. Předchozí hlavní postavy jsou tam už víceméně minimální čas a nové hlavní postavy jsou tam víceméně zbytečně. Nezajímavé a nezávislé. Scéna s kufry byla super a proto dvě hvězdy. Návrat do světa HP, jak ho izerují, by si zasloužil víc si myslím.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Konečně jsem se vrátil do světa čar a kouzel. Po zcela ( pro mě ) zbytečném prvním díle, přišla do kin úžasná druhá fantastická zvířata. Už ne tolik nudných pohledu hlavního hrdiny, ale spousta ukázek kouzel a nápadů o tom, jak a co je ve světě magie možné. Samozřejmě koho by nenadchlo vidět osoby o kterých Harry jen slyšel. Jasné čtyři hvězdy, dal bych i čtyři a půl, ta druhá půlka snad přijde ve třetím díle. Děkuji J.K.R.

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Pozor možné spoilery: 4. Díl? Hrajou tam děti. Billy a Sindey vypadali starší a tak tohle vypadá dost dětinsky. Ač jsou ve stejném věku jako když to všechno zacalo.... Jinak jsem rad ze tam zůstali všichni tři původní herci, bez kterých by to u mě ztratilo víc než jednu hvezdu. Bez nich by to nebyl vriskot. Ale nevím, vraždy= více krve a více střev, což pro mě není podstatne a příběh není nijak výjimečný. To že je vrah ona bylo (tedy pro me) predpokladatelne a druhý mohl být úplně kdokoliv. Jen mi přišlo podezřelé jak mladi lidé v 16ti letech mají sílu ze ani kopanéc do hlavy je nevykoleji. Ale tak co, jsou to psychopati, tak to pochopím. Pro mě ale série skončila ve chvíli kdy ve třetím díle bylo vše vysvětleno a původní vrah, který vše vymyslel zemřel, pocit toho jak to všechno do sebe zapadlo už nic nezmění a bylo to pro mě senzačně vymyšlené. Myslím od scénáristy. :-) Tak jako je čtvrtý díl, tak můžou pokračovat do nekonečna, teda než dojde rodokmen Prescott. :-) Jedno tomu ale zůstává. Je to Vřískot. Pro mě představa toho, jak má vypadat horor.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Považuji se za milovníka filmů z kouzelnického světa a po všech ukázkách a lákadel do kin jsem byl hodně zklamaný, ani nevím co přesně mě zklamalo, jestli to byl pro mě opravdu zvláštní pohled hlavního hrdiny, jeho chůze, vzrušený nosorožec nebo pro mě hodně zvláštní pohled na zlo v podobě černého kouře (který mě odradil od ztracených). Asi ani finálová bitva nebyla pro mě tak záživná jak bych si představoval. Mají více než skvělé základy z Harryho Pottera a dle mě s nimi naložili bídně. Každopádně ani první díl Harryho Pottera by mě dnes asi tak nenadchl a proto dávám tři hvězdy. Jedna asi hvězda za svět Harryho Pottera, jedna asi za naději lepšího následujícího dílu a jedna za Johnyho. Pevně věřím že vše bude pokračovat v trendu vzrůstajícím a nemohu se dočkat dalšího dílu.

plakát

Kolonie (2013) 

Jednoduchý příběh, zajímavý nápad, zpracování horší, ale je to jeden z těch filmů u kterých si řeknu že je trapný a nechci na něj koukat, ale stejně ho musím do koukat, co kdyby to dopadlo jinak než si myslím. Takže něco zaujmout muselo. Asi to bude ten původní nápad.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Pane Radek 99 Asi jste nepochopil pointu toho filmu, zkuste se na nej podívat jestě jednou a koukejte se na to jak je to vuci tomuto svetu... uvídíte tu pradu... takhle je to v dnesní dobe..... jen tam je to prevedene do pohadky jak je to v dnesní dobe.... a proste tahle pohádka je nejlepší teto doby... ale souhalsím ze role prince nebyla zahrana nejlepe.. dalo by se to lepe ;) .... to je jedine v cem s vami mohu souhlasit.

plakát

Zombieland (2009) 

Po začátku a podle názvu by asi nikdo nečekal jak se bude film odehrávat. Zajímavý nápad ale dalo by se to vymyslet více hororove než komedialně (skoro až romanticky).

plakát

Alois Nebel (2011) 

Film mě zaujal tvůrcovským pohledem, zajimavá metoda jak lidem dát příběh i když tato metoda by měla náležet lépe napsaným příběhům, nepřijde mi že by tento příběh se nedal uskutečnit lépe, dát tam víc dějovosti. Za zpracování a za nápad k příběhu proto dávát tři hvězdy. I když po patnácti minutách si to zpracování vůbec neuvědomujete a je to film jako každý jiný (něco jako 3D). Lidem jde více o to jaký příběh je než jak ho vidí, jestli ty lidi kolem nich běhají a nebo zda vypadají animovaně i když nejsou.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Misfits. Serial který ve mě jako první dokázal probudit nutnost stahování seriálů s titulky. Nejlepší seriál který znám, schopnosti v běžném světě a i přesto se nikdo nechová jako hrdina, scenář tohoto seriálu je důkazem toho, že se dá napsat něco kde se lidi můžou chovat přesně jako běžní lidé ačkoliv by mohli mít na víc, serial kdy jsou většinou schopnosti na obtíž něž šťastným darem. První série mě upoutala a drůhá série mě dostala, s nadšením proto očekávám příchod třetí série a bohužel se změnou jedné hlavní postavy seriálu. Uvidíme co v ní bude.

plakát

Bubo bubo (2011) (pořad) odpad!

Souhlasím s : Phobia. Z důvodu čekaní na Ano šéfe! jsem si zapnul primu o nekolik minut dříve a s pohledem na Bohumila Klepla jsem se těšil na vtipnou soutěž plnou zabavných hlášek a zajímavých otázek, po zadání nekolika otázek už se mi protočili panenky. "S úžasem" jsem vydržel až do konce pořadu kde jsem očekával nějaký rozstřel ve stylu otázek kde by i zatím poslední tým mohl vedoucímu týmu ukázat že nejsou tak hloupí jak vypadají. Toho jsem se bohužel nedočkal místo toho mi bylo dokázano že jim nechybí jenom znalosti ale i um míření na cíl v podobě kloboučku se síťkou na kolegově hlavě. Měl jsem v plánu dát jednu hvězdičku alespoň za snahu, ale po zahledění mezi diváky kdy je tam posazeno několik x papírových figurín který mají dávat atmosféru narvaného sálu je Odpad! až moc dobrým ohodnocením.