Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční

Obsahy (8)

First Class

First Class (2014) (seriál)

Pro mladou Chinami (Erika Sawadžiri) je móda vším. O kouscích z posledních módních kolekci ovšem může pouze snít. Penězi neoplývá, bydlí v malém bytě a pracuje jako prodavačka v obchodě s oděvními látkami. Osud však tomu přál a Chinami dostává šanci pracovat v jednom z nejprestižnějších časopisů o módě – First Class. Její iluze o ideální práci snů se ale brzy bortí, když poznává kolektiv redakce, asistentku a šéfredaktorku časopisu. Chinami čeká drsný svět vzniku úspěšného měsíčníku, tvrdá dřina, bezesné noci a vyhrabávání se z bláta, které na ni a mezi sebou všichni hází. Příběh moderní popelky začíná.

Hakkenden: Tóhó hakken ibun - Season 2

Hakkenden: Tóhó hakken ibun - Season 2 (2013) (série)

Druhá řada seriálu pokračuje ve vyprávění příběhu Shinoa a Sosukeho. Postupem času chlapci naleznou všechny držitele kuliček. Každý z nových hrdinů přitom dostane prostor pro svůj vlastní příběh. Mezitím Ao (tajemné dvojče Sosukeho) ve snaze získat lidskou podobu ukradne Sosukeho kuličku a čím dál tím více ubírá na životě svého dvojčete. Jak to celé dopadne? A kdo je ta tajemná jeptiška, která prahne po shromáždění všech držitelů kuliček na jednom místě?

Hellsing - Hellsing II

Hellsing - Hellsing II (2006) (epizoda)

Sídlo organizace Hellsing, kde zrovna probíhá zasedání vládní organizace Kulatý stůl, přepadnou upírští bratři Luke a Jan Valentinovi se svojí armádou krvežíznivých ghúlů. Celá vojenská posádka sídla tento neočekávaný útok nemrtvých zdá se příliš nezvládá. Ovšem Hellsing má v zásobě nejenom upíra Alucarda, ale i jeho novicku Seras Victorii a komorníka Waltera, kteří se záhy vrhnou do boje s nepřáteli. Šéfku organizace Integru Hellsing ovšem nejvíc trápí otázka, kdo stojí za všemi těmito útoky.

Hakkenden: Tóhó hakken ibun - Season 1

Hakkenden: Tóhó hakken ibun - Season 1 (2013) (série)

Před pěti lety, po tragickém vypálení vesnice, přežili pouze tři děti – Shino, který i po pěti letech vypadá stejně, jeho nejlepší kamarád Sosuke a kamarádka Hamaji. Nyní žijí v církvi, schovaní před možnými pronásledovateli. Shino přitom v sobě schovává ničivou sílu v podobě meče Murasame a Sosuke se umí měnit v psa. O Murasame se doslechne císařská církev a chlapci spolu s dívkou jsou nucení se přestěhovat z malé vesničky do města. Rio, vysoký představitel církve, Shinoovi zadá úkol – shromáždit všech osm držitelů kuliček, jaké má on a Sosuke. S postupujícím příběhem Shino a Sosuke potkávají další chlapce vládnoucí nadpřirozenou mocí. Kam je zavede cesta, a nalezne Shino tyto držitele kuliček? Proč všichni chlapci mají podobná příjmení a tolik společného? A kdo je záhadná postava, která jakoby z oka vypadla Sosukemu?

Bišódžo senši Sailor Moon - Stars

Bišódžo senši Sailor Moon - Stars (1996) (série)

V poslední řadě seriálu Sailor Moon se vracejí všichni staří známí senshi (strážci planet jiných galaxií) a záchrana vesmíru alespoň v tento časový okamžik spěje do poslední bitvy. Nepřátelé jsou tentokrát samotní senshi. Jejich šéfem je nejsilnější z nich, Sailor Galaxia. Sbírá tzv. star seedy s cílem ovládnout celý vesmír. Mimo jiné se objevuje záhadná trojice vojínů Sailor Stars. Jaké skrývají tajemství? Má s nimi Sailor Moon spojit síly, nebo jsou to také protivníci? A je vůbec možné zvítězit proti neporazitelnému nepříteli?

Bišódžo senši Sailor Moon - Super S

Bišódžo senši Sailor Moon - Super S (1995) (série)

Chibiuse se zdá krásný sen o Pegasovi, kterého záhy poté začnou v lidských snech hledat noví nepřátelé z Dead Moon cirkusu. Příběh této v pořadí čtvrté sezóny Sailor Moon série se zaměřuje na malou Chibiusu, prostřednictvím které se seznamujeme s Pegasem a poznáváme nádheru snění. Ovšem proč nepřátelé hledají krásný sen a kdo je záhadná žena za zrcadlem? Sailor Moon musí spojit síly se Sailor Chibi Moon a spolu bojovat za svět, aby ho neovládla noční můra.

Bišódžo senši Sailor Moon - S

Bišódžo senši Sailor Moon - S (1994) (série)

Zlo nikdy nespí a po porážce klanu Black Moon a záchraně Chibiusy ze spáru Death Phantoma přichází další a mnohem silnější protivníci. Záhadní Death Busters v čele s šíleným profesorem se snaží získat krystaly čistého srdce. Po těchpátrají i nové Senshi tvářící se jako nepřátele party kolem Sailor Moon. Kdo jsou a proč hledají tyto krystaly? A kdo je záhadná Hotaru Tomoe? Zkáza světa přichází a Sailor Moon tomu musí znovu zabránit.

Bišódžo senši Sailor Moon - R

Bišódžo senši Sailor Moon - R (1993) (série)

Po porážce královny Beryl, hlavní hrdinky v čele s Tsukino Usagi zapomněly bolestivé souboje s nepřáteli a začaly žit normální život bez nadpřirozených schopností. Ovšem, když je jedno zlo poraženo, na scéně se objeví další. Sailor Moon R je druhá řada Sailor Moon série a je rozdělena na dva příběhy. První z nich představuje nové nepřátele v podobě mimozemské dvojice An a Eiru prahnoucích po lidské energii. Ve druhém příběhu se kromě nových nepřátel z klanu Black Moon objevuje i klíčová postava z budoucna – Chibiusa aneb budoucí dcera Usagi a Mamoroa. Budoucnost Země je v ohrožení a je potřeba, aby se Sailor Senshi znovu spojily a bojovaly proti zlu.

Reklama