Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krátkometrážní

Recenze (65)

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

dávám pět hlavně proto, že 64% je málo....byly tam super vtípky...hlavně v tom prasečím království :D ať už jde o billboard na spodní prádlo :DDDDD *Calvin Swine* :DDDDD nebo Hamnesty International.... nemohla jsem se přestat smát dobrých pět minut. Je to spíš na 4*, není to uplně dokonalý...ale docela to předčilo moje očekávání.... a pět dávám, protože vy ostatní jste vůči angry birds nefér :D

plakát

Jaromír Jágr: stále na vrcholu (2012) (TV film) 

Ne, já prostě nemohla z těch záběrů z kabiny Flyers :D Voráček s Kubinou a do toho všeho Giroux s Hartnellem.

plakát

Láska, svatba, manželství (2011) 

hláška "hoh, rozmáčknul jsem si rybičku. uóó. Chudák Malcom" mě dostala asi na 3 dny :D a "možná by ses měla přestat soustředit na rodiče - hezký poliiičky! - a začít se soustředit na nás"

plakát

Mlha (2007) 

:D:D:D:D......pardon.

plakát

The Voice (2011) (pořad) 

Dvě jména co vás prostě budou bavit: Adam Levina a Blake Shleton.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Včera jsme koukali se ségrou na Dobu ledovou 4 a dneska jsem (znovu) viděla madagaskar 3. Musím tu trochu přehodnotit své hodnocení. Madagaskar je sice stále vtipný a krásně roztomilý, ale Doba ledová byla perfektní.

plakát

Facebookoví šílenci (2011) (TV film) 

Já to řikám pořád, že Vancouver Canucks mají jedny z nejhorších fanoušků :D No nevím, líbily se mi nápady. Slečna, co si našla manžela a ušetřila práci matrikářce, protože už se jmenovali stejně, nebo vypovídání se zemřelé paní na její facebookovou zeď. To je asi všechno. Pan Casanova mi přišel neuvěřitelně zvrhlej. Dokument dokázal svalit vinu v každém příběhu na facebook. Trochu nevím, jestli nám chtěli říct jak skvělej face je, nebo jaká je to zrůda a máme se mu vyhýbat.

plakát

Raději vidličky než nože (2011) 

Jen ten, kdo žere kytičky a rostlinky, má šanci žít plnohodnotný život. Toť stručný obsah celého dokumentu. Smůla, já si jdu dát maso. Adios.

plakát

Holka s prknem (2011) 

dva plusy se v tom najít dají: sountrack, prostředí rakouských hor..(začínám přemýšlet o třetím plusu za Billa Nighyho) Toť vše, bohužel. Slizounek Chuck Bass mi nic neříká. Chvílema neuvěřitelně trapné. Vcelku tuctové. Jediný dopad, kterej na mě film měl je to, že se teď těším na zimu ještě víc než předtím.