Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (9)

Dirt

Dirt (2007) (seriál)

V 1. epizodě 1. první série ztvárnil David Fincher sám sebe.

Narušení

Narušení (1999)

Angelina Jolie Oscara, kterého obdržela za ztvárnění Lisy, darovala své matce Marcheline Bertrand.

Epizody

Epizody (2011) (seriál)

Matt LeBlanc byl v roce 2011 za svůj výkon nominován na cenu PrimeTime Emmy v kategorii nejlepší hlavní herec v komediálním seriálu. Ve vítězství však nominaci neproměnil. Jednalo se již o jeho 4. nominaci v této kategorii, přičemž předchozí byly za jeho účinkování v seriálu Přátelé (od r. 1994).

Epizody

Epizody (2011) (seriál)

Matt LeBlanc byl v roce 2012 za svůj výkon nominován na cenu Zlatý Glóbus v kategorii nejlepší výkon herce v televizním seriálu, komedii či muzikálu. Tuto pro něj již 4. nominaci v téže kategorii ve vítězství proměnil. Předešlé nominace si vyšloužil působením v seriálu Přátelé (od r. 1994).

Grey Gardens

Grey Gardens (2009) (TV film)

Jessica Lange byla za svůj herecký výkon oceněna nejprestižnější televizní cenou PrimeTime Emmy v kategorii nejlepší hlavní herečka v minisérii nebo filmu.

Varieté

Varieté (2010)

Píseň "Bound to you", ke které Christina Aguilera složila text, byla v roce 2011 v kategorii nejlepší originální skladba nominována na Zlatý Glóbus.

Varieté

Varieté (2010)

Píseň "You Haven't Seen The Last Of Me" od Diane Warren byla v roce 2011 oceněna Zlatým Gobém. Skladba však nebyla nominována na Oscara, což Cher komentovala slovy, že by píseň by si nominaci vysloužila jen v případě, kdyby ji nezpívala ona.

Návrat na výsluní

Návrat na výsluní (2005) (seriál)

Lisa Kudrow byla v roce 2006 za ztvárnění Valerie Cherish nominována na cenu Emmy v kategorii nejlepší hlavní herečka v komediálním seriálu. Ve vítězství však nominaci neproměnila.

Tajný deník call girl

Tajný deník call girl (2007) (seriál)

Billie Piper, představitelka Hannah, byla v průběhu natáčení 2. série těhotná, což se tvůrci seriálu snažili krýt volným oblečení a snahou nezabírat kamerou hereččin trup. Její stav byl také důvodem, proč se ve 2. sérii oproti jiným řadám objevuje méně „lechtivých“ scén, pro které bylo třeba sehnat dablérku a natáčet scény pracně vždy dvakrát.

Reklama