Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Filmy R. Scotta mám rád. Vizuální stránce není co vytknout. Co mi ale vadí je naivita posádky. Pokud tohle má být výkvět pozemské inteligence někdy za sto let, tak si nezasloužíme přežít. Nemyslím tím - kdyby se dívali na předchozí díly, byli by opatrní. Myslím tím to, že vylezou na cizí planetu jak banda skautů na vejletě a když uvidí něco neobvyklýho co je zrovna nechce sežrat tak tomu buď pozornost nevěnujou vůbec nebo si to naopak strčej co nejblíž k necháněnýmu ksichtu. Abych se mohl vcítit do děje potřebuju mít pocit, že se hrdinové chovají racionálně a jsou majiteli něčeho co alespoň vzdáleně připomíná pud sebezáchovy. Velká škoda.

plakát

V zajetí rychlosti (2005) 

Parádní film. Pohlazení pro duši. Povinné pro všechny milovníky benzínu.

plakát

Děvka (1991) 

Polodokumentární pohled na život prostitutky. Dobrej film.

plakát

Zobani (1993) (TV film) 

Místy mrazivě realistický film o šikaně. Etzera zas nesnáším o něco víc. Asi je to vážně dobrej herec. Jinak pro všechny komentátory s modrou nebo mladé šťastlivce, které vojna minula: Film je na motivy skutečné události. Četař Konečný dostal za dvojnásobnou vraždu nejprve provaz, ale změnili mu ho na doživotí. Šikana zobrazená ve filmu nebyla v době nedávno minulé nic neobvyklého a, s výjimkou těch vražd, byli bažanti týráni často i o dost odpornějším způsobem. Teprve aplikací nového zákona o základní vojenské službě, jehož existenci gumy před záklaďáky úspěšně tajily více než rok, a který umožnil mezi rozkazem a budíčkem všem kdo nebyli ve službě nebo nedrželi hotovost opustit kasino, se začala šikana odbourávat. A to se psal rok 2001. Takže, komentáře typu: to se mi nechce věřit, jsou mimo mísu. V tomhle kontextu film vyznívá podle mě o dost hrůzněji. Škoda těch děr ve scénáři.

plakát

Sloní muž (1980) 

Je to Lynch, není to Lynch? Je to biják, od kterého se prostě nedá odejít i když zápletka je velmi triviální.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Arnold Rimmer je prostě Mááááááááágooooooor, ale boží :-)

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Pro mě nejlepší seriál. Absolutně.

plakát

Heuréka – město divů (2006) (seriál) 

Seriál, který vtáhne do děje a vzbuzuje dojem, že jste součástí jedné velké, trochu potrhlé, rodiny žijící v městečku Eureka. Stačí být trochu hračička a fanoušek hi-tech udělátek a člověk má problém neprožít dobrodružství této partičky na jeden zátah. Dabing je na výborné úrovni, ale originál je originál.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Tak tohle mě prostě baví. Prvních pět sérií jsem jsem si vyloženě užil a už se těším, čím Hank překvapí v té šesté. Prostě pařba s Hankem Moodym ve velkým stylu. Pět hvězd bez váhání.

plakát

Obhájce (2011) 

Dobrej biják, kterej stojí za to vidět. Uvěřitelnější než řada seriálů z právnického prostředí, které většinou mají s realitou společnýho jen to, že hlavní hrdina nosí oblek a aktovku. " Nejhorší klient, je nevinnej klient. ", Mick Haller