Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Divergence

Divergence (2014)

Uvažovala jsem, jestli na to jít či nejít do kina. Nakonec jsem nešla, kvůli tak rozporuplným hodnocením, nechtělo se mi jít na další film, kterej by za to nestál. Podívala jsem se na to tedy až nyní a musím říct, že patřím mezi ty, kterým se tento film líbí. Napětí se dalo krájet, film mě ani při 2 hodinové délce nijak nenudil - a to je u mě co říct, nic mi tam nepřišlo natáhlé, přehnané, po celou dobu jsem byla připoutaná k obrazovce. Obsazení mi sedlo, tématika, žánr a jelikož sem si nepřečetla o co vlastně jde, tak jsem měla trošku jinou představu o ději, tudíž to pro mě ani nebylo nijak předvídatelné. Za sebe tedy dávám 5 hvězdiček z 5.

Rezistence

Rezistence (2015)

Kdybych měla očekávání založené na knížce, byla bych zklamaná. Jelikož jsem ale nejprve viděla předchozí díl bez přečtení knížek, jsem schopná to brát jako dvě různé verze, naprosto nezávislé na sobě. Už Divergence mi přišla místy hodně odlišná od knížní předlohy a Rezistence je ještě více odlišná, řekla bych, že už jde spíš jen o nějakousi inspiraci a film si jde svou cestou, za což jsem ráda - po přečtení třetí knížky. Doufám, že zakončení této série bude jiné, a tak jsem to jen přivítala, jak moc se Rezistence liší, dává to naději. Film se mi líbí vizuálně a Shai a její kolegové odvádí super práci, ale samozřejmě to je všechno stavěné na jejím výkonu. Divila bych se, kdyby jednou nedostala Oscara. A vidět Kate v záporné roli je taky moc zajímavé. Tudíž za mě plných 100%, pokud neočekáváte zfilmování knihy a líbil se vám předchozí díl, bude se vám líbit i tento.

Marley a já

Marley a já (2008)

Super film, jsou tam vtipné momenty, herecký výkon je super, konec srdcervoucí (pro pejskaře nebo cíti), nemam proti filmu žádné výtky