Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Marley a já (2008) 

Ne, ne, prostě ne ! Romantické slaďáky si občas rád pustím, ale Marley to zvoral hned na třech frontách. 1.) I romantický příběh musí mít nějaký děj, strukturu. Tohle bylo pouze jedno velké kýčovité fotoalbum. 2.) Postavy se musí chovat uvěřitelně. Jako sorry, ale aby někdo v 21. století neměl šajna o antikoncepci mi připadá dost uhozený. Last, but not least 3.) Citové vydírání bylo opravdu nesnesitelně vtíravé. I když vím jaké to je mít svého čtyřnohého partáka, tak člověk by v životě nevyslovil tak krkolomně srdceryvné věty. S přihlédnutím k tomu, že Amíci si rádi popláčou a je to vysloveně jejich film, což Evropany tolik nenadchne dávám 2*

plakát

Poslední plavky (2008) 

Za supr akční krocení "Monstersumce" jedna a za pohodovou letní atmosféru druhá hvězdička na víc to nevidím ;)

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

s01e01 90%, s01e02 70%, s01e03 100%, s02e01 100%, s02e02 80%, s02e03 150% a jsem nedočkavej jak kšandy, jak se to všechno vysvětlí !!!

plakát

Pokémon 2: Síla jednotlivce (1999) 

2. Pokémonní film je můj nejoblíbenější, byl jsem na něm dokonce i v kině a byla to úžasná pecka. Od začátku do konce jsem se nenudil a celkový dojem podtrhuje soundtrack. OST z druhého filmu poslouchám i po těch letech. Jako jediné album mi vydrželo v mém MP3 přehrávači, který mám už 6 let :)

plakát

Válka Bohů (2011) 

Kdybych se měl držet zažitých konvencí, ihned dám odpad. Odhlédnu-li ovšem od toho, že by film měl být inspirován řeckou mytologií, tak z toho alespoň vyšel průměrný akční biják, s průměrným příběhem, podprůměrnými hereckými výkony (vyjma Rourkeho záporáka), nadprůměrné triky + skvělý pankáč. Pár scén mě vyloženě rozesmálo, ale jelikož v sále nikdo nehnul ani brvou, tak i filmaři to nejspíš brali moc vážně, což je škoda. 3D naprosto zbytečné, jediné co vyniklo byly titulky během filmu.

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Toš film účel splnil, bavil jsem se od začátku do konce, pár momentů bylo velice vydařených. Jindy jsem se jen usmíval pod fousy. Podle mě film fungoval ještě lépe než jednička. P.S. Byl jsem utvrzen, že počkat si do konce titulků se vyplácí: Dá si někdo čínu? ;)

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Tintinova dobrodružství jsou naprosto úžasný film. Úplně jsem se vrátil zpátky do svých mladých let. Odvážně jsem se vrhal do každého z problémů, které na zvídavého reportéra čekaly. Nesl jsem se na vlně čiré hravosti a radosti. Holt smekám před pány Spielbergem a Jacksonem kdo umí, umí a dívák s otevřenou pusou čumí :) Jednoznačně nejlepší animák roku a jeden z TOP 3 filmů tohoto roku ;) P.S. Na to, že dnes byla premiéra mě zarazilo jak málo v kině bylo lidí: poloprázdný sál !!! Že by už Spielberg netáhnul? Jistě, Tintin není kdovíjak masová záležitost nebo si to lidi radši stáhnou z netu ALE!!! Ty nádherné scenérie a práce s kamerou na malinkém monitoru naprosto zaniknou. Za tenhle film se vyplatí i 3D verze, bylo tam dost luxusních vychytávek, které ovšem nejsou samoúčelné a jen umocňují pocit. Jen nechte volný průchod hravosti svých mladých let, tak děcka, neblbněte a razíme směr kino ;)

plakát

Opilý koráb (2010) 

Jak se říká... Jeden vdolky druhý holky. Abe mi opravdu připomenul mě samého, touhu objevovat, naivně snít.Naopak Mort byl úžasně poeticky bohémská a životem ošlehaná postava, i přesto nebo právě proto jsem byl schopen s ním opravdu soucítit. Na to, že film neměl extra odsýpající příběh jsem se vážně ani sekundu nenudil, což se mi už hodně dlouhou dobu nestalo. Sám mám duši básníka a dobrodruha, tak jsem nějak k tomuto filmu přilnul. Takže za krásnou dávku nostalgie a příjemně strávený večer dávám 5* a jdu básnit...

plakát

Poslední americký hrdina (1973) 

Správná oddychovka, závody jsou tak napínavé jak mají být. Děj odvíjející se po klasickém schématu, kterak balík z venkova ke slávě přišel. Ani minutu jsem se u toho nenudil, solidně odvedená práce.