Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 136)

plakát

I Am Potential (2015) 

Příběh znám z jednoho dílu Extreme Makeover: Home Edition, kde se na konci zmínili, že je natočen i film. Život Patricka Henry Hughse mě zajímal a chtěl jsem se dozvědět více. Zajímalo mě také, jak se režisér vypořádá s návštěvou EM HE a jak tuto důležitou kapitolu života rodiny ztvární - nebyla tam však vůbec zmíněna, stejně tak jako vše, co se dělo po té - to mě zajímalo nejvíce. Film je naprosto zbytečný a nedává vůbec žádnou nadstavbu. To, co je tady vidět v 95minutách, shrnou v prvních 5 minutách dílu v EM HE.

plakát

Zůstaň nablízku (2017) 

Filmů s podobnou tématikou jsem již viděl nespočet. Ani tento ničím nepřekvapí, ničím neurazí ani ničím neoslní. Dakota Fanning zahrála Wendy věrohodně. Odlišností může být možná pouze Star Trekovský obsah, který je šikovně pojatý a zaujme.

plakát

Upgrade (2018) 

WOW. WOW. WOW. Už je to nějaký ten pátek, co mě film takto vtáhl a dostal! Parádní revenge žánrovka se sci-fi/future nádechem. Navíc Logan Marshall-Green celý film perfektně táhne. Za mě naprosté nadšení a adept na TOP tohoto roku.

plakát

Byl jsem Youtuber (2018) 

Jirku Krále nesleduji a nikdy jsem neviděl žádné jeho video. I přesto ho jako YT personu znám a povědomí o něm mám. Hodně lidí si říká, že to chce mít fakt velký koule skončit něco, co mu vydělává celkem slušnej balík. Na druhou stranu o jeho budoucnost se nebojím a rozhodně není člověk, který by skončil na ulici - je zajištěný, má "Zetko", atd. Což mu v tomhle rozhodnutí taky určitě pomohlo. Vlastně se mu ani nedivím, že nechce trávit večery natáčením videí pro 10-letý kiddos, když je ve věku, kdy může cestovat, poznávat svět a poznávat sebe a začít novou kapitolu. Práce by vždycky v první řadě měla bavit a to že Vás bude bavit není podmíněný tím, kolik za ní dostáváte. I práce s platem 250tis. Kč měsíčně Vás může srát a můžete s ní chtít skončit, na druhou stranu práce za 10tis. Kč Vás může naplňovat. Takže GL Jirko a jak říkáš "Na kluka z Mekáče dobrý, ne?"...

plakát

Hora (2017) 

Záběry jsou nádherné, o tom žádná, a všichni milovníci hor budou zajisté plesat. Mě osobně celý dojem z filmu bohužel neskutečně kazil soundtrack. Nic proti australskému komornímu orchestru, ale v tomto případě bych asi ocenil spíše naprosté ticho a pouze zvuky přírody, burácejícího sněhu při lavině a nebo silného větru na vrcholku hory.

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

Bohužel už se vytratil ten "wow efekt" z prvního dílu. Spousta pasáží byla slepá, nudná a místy dost zbytečná (některé z nich i trapné). Naštěstí stopáž je celkem krátká, takže se to dalo snést. Jak se dalo čekat, vše směřovalo k závěrečnému fightu, který byl ok-ish, jen jsem osobně čekal, že se více zapojí Scrappy :) Nicméně za mě určitě zklamání, asi jsem byl moc přehypovaný z traileru. Uvidíme, co nabídne trojka, která by se, dle konce, snad měla točit a měla by mít i zajímavou zápletku.

plakát

Ferdinand (2017) 

Dabing u animáků nikdy nezklame. I zde bylo originální namluvení býků a dalších "postav" bez chyb. Především trojice německých koňů neměla chybu a bavila mě pokaždé, když otevřela pusu. Děj se dal předvídat - ale to už jsme si u animáků tak nějak zvykli a není to ničím, co by mělo ubírat na kvalitě. Pár super zábavných scén (například býčí tanec) a celkem svižně ubíhající děj, kterému by však neškodila stopáž max 90 min.

plakát

Anihilace (2018) 

Dobrý námět, super atmosféra se scénami a vydařená druhá polovina filmu, která mne však bohužel zklamala svým závěrem. Celkově mi film v hlavě asi dlouho nezůstane, nicméně především jedna unikátní scéna ("lidský hlas ve zvířeti", ať nespoiluju) určitě stojí za zmínku .

plakát

Paddington 2 (2017) 

Stejně jako jednička mě i druhý Paddington dokázal jak pobavit, tak dojmout. Zachoval si svou přirozenost a rodinnou atmosféru, i když už to nebylo tak neočekávané, proto tentokrát o jednu hvězdu méně.

plakát

Kickboxer: Odplata (2017) odpad!

Už šestá Vengeance pro mě byla trápením, ale tohle už bylo fakt přespříliš...