Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Predátor

Predátor (1987)

Film jsem viděl poprvé v 90tých letech a bylo to v té době něco neskutečného....a pro mě si to atmosféru udrželo i do dnešní doby....prostě dokonalá kultovka. Ten pocit strachu z neznámého je perfektní. Pro mě je to Arnieho nejlepší FILM. A nevynechám jedinou příležitost se na něj znova a znova podívat.

Černočerná tma

Černočerná tma (2000)

V roce 2000 viděno v kině....a v té době to pro mě bylo opravdu příjemné překvapení...film jsem si naprosto zamiloval. A i s odstupem času je to pro mě stále top - kultovka. Atmosféra je pro mě dokonalá a samotný Riddick je naprostý a opravdový husťák. Od doby co jsem viděl "dvojku" Riddicka bych si nepřál nic jiného, než jeho návrat na jeho rodnou planetu. A ikdyž píšu recenzi s odstpem času více jak 20let, tak pro mě je to stále za 5*!!!

Vetřelec vs. Predátor

Vetřelec vs. Predátor (2004)

Hned na začátku musím říct že....100 lidí rovná se 100 chutí. Pro mě to znamená (na rozdíl od většiny), že i přes průměrně nízké hodnocení se mi film opravdu hodně libí a pro mě jsou to jasné 4*. Atmosféra je podle mě skvělá a i příběh stojí zato. Nápad se skrytou pyramidou je podle mě fajnový. Akce je taky slušná. Srač*a typu AVP2 tomu nesahá ani po kotníky. A pro mě je to určitě lepší i než nová ptákovina od Blečka. Prostě slušný kus ze série.

Viděl jsem ďábla

Viděl jsem ďábla (2010)

Už dlouho jsem neviděl film, který byl tak zajímavý a který mě takto chytil od začátku až do samotného konce a nad kterým bych přemýšlel ještě tak dlouho po jeho shlédnutí. Alespoň pro mě naprostá atmosferická pecka za 5*

Rambo: První krev

Rambo: První krev (1982)

Film jsem poprve viděl ještě v 90tych letech jako malý kluk a byl to pro mě neskutečný zážitek. První díl je pro mě z celé série nejvíce reálný a proto ho mám taky ze všech dílů nejraději. Nedávno jsem ho znovu viděl v kině a i po těch letech je to stále akční nářez. Pro mě prostě nemá smysl u takového filmu hodnotit nějaké filmařské techniky nebo jiné kraviny. Prostě je to super film a mě se moc líbí.