Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (8)

plakát

Člověk (2015) 

Film který mi ukázal, že na každém člověku je něco hezkého.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Uchvatna Felicity, krasny pribeh cloveka ktery by klidne mohl trpet, ale presto zije svuj zivot naplnene.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Tenle film, přesto že je starší než já, se mi dokonale vyhnul. Náhodou jsem ho shlédl po návratu z oslavy v nějakém nočním filmovém klubu a nedokázal jsem přes únavu oči odtrhnout. Děj graduje, přestože se vlastně skoro nic ve filmu neděje a sledovat proměnu charakteru a narůstající touhu hlavního hrdiny, je skoro fantastická podívaná.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Strasně silné scény, které naplno prožijete pouze pokud jste sám měl podobné zkušenosti. Zoufalost, bezmoc a neschopnost mít vlastní život v rukách. A do toho ústřední song od Clinta Manselta. Uff. Na konci slzy

plakát

Metro Manila (2013) 

To je tak strašně silnej film a sympatičtí herci, že jsem už na začátku měl chuť ho vypnout, protože mi bylo jasný, že to nemůže skončit dobře. Překonal jsem se, nevypnul a trpěl jsme s nimi až do konce a prožíval skoro každý okamžik, takřka osobně. To se mi mockrát u filmu nestalo. Nevim jestli se na to budu chtít někdy podívat znova,...vlastně bych jim přál aby natočily "Dvojku", kde to bude lepší... Skvělej film.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Nevim jestli to bylo tím, že jsme si film rozkoukal a dokoukal později, nebo jsem od toho prostě jen čekal víc... Ale nemuzu se zbavit pocitu, ze jsme to uz videl? Prislo mi, ze to jen kopiruje Cetnika ze Saint Tropez. Usmevnych scen je ale dost a mile to asi taky je. Pro mě nejlepší postavami Charles /černoch/ a Čínan /Chau/. PS: Proč všichni včetně ženicha seděli v kostele a čekali na nevěstu, když ji ráno ženich osobně vyprovodil na vlak do Paříže a rozloučil se s ní?

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tohle je můj první komentář. A mrzí mně že hned negativní. Moje oblíbená knížka, spouštěč oblíbenosti Tolkiena, dostala pěkně nafrak. Drsný, křečovitě epický, přeplácaný. Pro vše ostatní mohu doporučit komentáře uživatelů, @Djkoma, @Marigold, jen bych se opakoval