Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Spojení postav celkově docela funguje, každý dostal svůj prostor, tak akorát, Thanos je navíc konečně záporák se vším všudy. V rámci komiksových filmů a Avengerů vůbec dle mě dost dobrý snímek..Akce, efekty, vtip... jo bavilo mě to.. měla jsem strach, že už je, bude toho Marvelovského chrlení filmů moc..že nebude co nabídnout.. ale je to ještě stále OK..Jen to nepřehnat, aby z toho nezbyla jen prasklá bublina trapných hlášek, nuceného vtipu, nijakých efektů a vypšklých postav..

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Film byl pro mě obrovským zklamáním. Ano, je to precizní filmová práce, ano herecké výkony jsou vážně dobré, ale bohužel pro mě nebyl vůbec problém u filmu usnout, a to se mi spát nechtělo. Celý film se táhne a to hlavně díky zbytečnému duchovnímu blouznění a navracení se do minulosti, které zde bohužel vůbec nefunguje a je na škodu hlavní linii filmu. Taktéž se mnohé precizní filmové záběry zcela míjí účinku a nejsou tak dech beroucí jak asi měly být. A navíc se do filmu dle mého vůbec nehodilo zařazení toho, že se při blízkého záběru mlží přímo "sklo" kamery a nebo je nahozeno sněhem a krví. Tento film je skvělá ukázka toho, jak nalákat diváky na úžasný trailer a reklamu, kdy mimo jiné... ano "Jupí" Leonardo má konečně Oscara. Což je mi upřímně úplně fuk.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Zařazení má film do Akční, Dobrodružný, Sci-Fi, Komedie... a přesně tyto čtyři kategorie dokonale splňuje... I když je to v základě vlastně děsná blbina.. funguje to a navíc velice dobře..

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

V mnoha ohledech Sci-Fi jak má být... mohli si však odpustit klasicky filmovou nepropracovanost v na jednu stranu přemýšlení hlavních hrdinů a v nejzásadnější moment náhle vypnutí jejich mozků.. kdy v průběhu celého filmu, když se něco nepodaří, se prostě, ho prostě odbouchne...a pak náhle ne? tudíž jasný, o svoji schopnost přijde a světe div se i tak cíl dobude, zneškodní s pár vojáčkama.. ehm..

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Původního Maxe jsem buď neviděla, nebo si ho už vůbec nepamatuji... chybí mi tedy návaznost, či případné ovlivnění.. a na to konto k tomuto filmu/dílu mohu pouze říci.. bože co to je za šílenost bez hlavy a paty.. dalo by se snad přihlédnout k tomu, že se to jmenuje Šílený Max... Nevím, v podstatě celý film jsem částečně nechápala o co vlastně jde a to, že je tam rádoby akce s autíčkama, motorkama, tahačem v poušti.. to nějak nezachránilo.. film mě vůbec nenadchnul..

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Silný příběh..Silné emoce.. .. Varování, není vhodné pro slabé nátury, vyvolává pocit bezmoci a deprese.. Krutá možnost reality..

plakát

Barbar Conan (2011) 

Tři hvězdičky za Jasona Momoa, slušnou řežbu a akci, i když neideálně natočené, slušný začátek - špatný konec. Celkem slušní záporáci. Na film jsem se prostě dokoukala..

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Velmi slušná podívaná, neuvěřitelná mimika lidoopů a celkově proměna Caesara. Ale bohužel přespříliš čitelný děj, který ničím nepřekvapí ovšem i neurazí. Konec, kdy Caesar promluví, nemusel být. "Caesar is home" je sice srdceryvné, ovšem mimikou naznačené by bylo daleko lepší, obzvláště když má film právě toto tak dobře propracované -další zbytečné klišé. Shrnu-li to, z filmu jsem si na zadek nesedla, ale ani jsem se nenudila.