Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Mulan (2020) odpad!

Původní krásná, animovaná, zábavná a vtipná pohádka o dívce a jejím dobrodružství byla dokonale rozsekána na kousky mainstreamovou kašičkou smíchanou asi tak ze tří, maximálně čtyř vět opakujících se v náhodném pořadí, a několika bojových scének. Prostě další film bez jakékoli šťávy, nebo náboje. Proto mohu spíše doporučit 116 minut koukání do zdi, určitě to bude přínosnější a zábavnější.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Už dlouho jsem kritizoval toto dílo. Dnes jsem film zhlédl a řekl si, že nebudu negativní takže : 1) posledních 5 min získalo mou pozornost 2) lepší než Herkules 3D 3) lepší než playgirls II 4) atd... :D 5) neumřel jsem nudou 6) hezká prsa - i když na prsa mé přítelkyně nic nemá ;) a to je asi vše :)

plakát

Muž z oceli (2013) 

Mým velkým problémem u tohoto filmu je, že jsem od něj poměrně dost očekával. A co jsem dostal nesmyslnou, na sebe nenavazující trapnou ''věc'' . Tato ''věc'' srší vizuálními efekty, rádoby hrdinskými rozhovory a hranou velkolepostí. Kromě slušného hereckého výkonu samotného supermana je film pouze spletí nekonečných bitev a rubaček. A ani to nebylo vtipný.....

plakát

Avengers (2012) 

Film sám o sobě splnil svou úlohu a svoje poslání. Pokud chcete vidět comicsovku, která vás udrží pulzujícím dějem a vtípky, tak tohle je přesně pro vás. Jak napsal Cival '' Mise splněna ''

plakát

Aeon Flux (2005) odpad!

Dávám skoro jednu hvězdu, protože filmovému štábu se podle mě povedla pouze jedna věc, a ještě není jisté, jestli to byl záměr. Spoře oděné ženy a velice obtažené ženy. A vlastně povětšinou pouze ženy... z tohoto odvozuje, že štábu se povedlo přitáhnou publikum zvrhlíku. ''Teda, nechtěl bych na tom být v kině.'' Herecké výkony jsou slabé a maximálně průměrné. A to je škoda, protože samotná myšlenka filmu není až tak strašná. Ale to provedení.... Dál už nevím co napsat jedině POMOC !

plakát

Stmívání (2008) 

Rád bych před tímto snímkem varoval... Je nebezpečný :D a jeho kvality taky nejsou příliš vysoké... Po několika prvních minutách začnete přemýšlet, jestli se Kristen Stewart něco nestalo, jestli jí někdo neublížil a budete jí chtít díky její přirozené kráse pomoci. Zamilujete se do ní. Bohu dík v druhé polovině filmu vám ji přebere Robert Pattison a vy ji začnete nesnášet a budete jí chtít kousnout aby se začala tvářit ..... prostě jinak ... V návalu citů k Kristen zapomenete na vše ostatní na vlastní kvality snímku a výkony ostatních herců. Takže za pány bych dal tak 2 hvězdy... tři, kdyby se Kristen zazubyla :) Za dámy je to ovšem jiné, protože je snímek určen pro náctileté slečny. Není se čemu divit, že jim oči zůstanou na Robertu Pettinsonovi, Billiym Burkym a nebo jiném mužském vzoru. Zkrátka, každá si tu někoho najde. Takže být ženou dal bych minimálně čtyři hvězdy. A ohledně té nebezpečnosti: Mám mladší sestru, která se po shlédnutí této ságy zbláznila do upírů a ostatního hmyzu a teď spává v rakvi. Vážně se o ni bojím.... takže bzzzz ....

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Od pohádky jsem neměl valná očekávání již od upoutávek, které běželi v televizi několik dní předem. Dnes jsem se k ní dostal a po prvních pěti minutách jsem věděl, že to nebude šálek mé kávy. Pohádka měla až přespříliš složitý scénář a zápletka byla dost uměle vykonstruovaná. Vtipné scény byly do pohádky tak nějak vtlačeny a nebyly až tak vtipné. Spíš mi bylo smutno. Zdálo se mi, že režisér vlastně nevěděl, jestli chce točit vážnou pohádku, nebo humornou a tak nějak se to snažil skloubit dohromady. A podle toho pohádka vypadá. nemastná, neslaná. A tohle všechno doplňovali nešťastné šermířské souboje a nakonec jako velké finále souboj draků. Myslím, že draky bychom měli stále ponechat někomu jinému. Nějak to nedopadá dobře....

plakát

Top Gear 2010 (2002) (pořad) 

Musím říct, že mě žádný jiný pořad nedokázal zatím tolik pobavit, pro ty co milují svět spálených pneumatik a benzínu ideální. Prostě nejlepší. A tato trojice je nezaměnitelná.

plakát

96 hodin (2008) 

Zase jednou zajímavá sólo akce, další film o hrdinovy, který jde proti proudu. Jedná se sice o ohrané téma, ale je velice dobře podané, takže nemáte v průběhu filmu nutkání odcházet. Film mě po celou dobu dokázal udržet v křesle. Jen Neeson by mohl svou roli více prožívat, působí trochu jako francouzský terminátor. Ale i navzdory tomu se podle mého jedná o kvalitní film, který stojí za zhlédnutí.

plakát

Lidice (2011) 

Věřím, že natočit film o Lidicích, aby byl působiví nebylo vůbec lehké. Lidice jsou zajisté kvalitní snímek České kinematografie. Co se týče příběhu nevím jak moc až na jisté historické fakty je pravdivý. Příběh je bohužel méně osobitý, protože vyjadřuje osud masy lidí, s kterými člověk není ani tolik spojen pocity, takže po filmu nenastávají takové ty známé emoční stavy, které dosti vypovídají o odkazu snímku. Herecky byl film obsazen dobře jen Roden už mi v tomhle tématu příjde ohraný. Jedná se o kvalitní film který ale bohužel není tak oslovujcí jak bych si představoval.