Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Výborné gagy využívající staré arkadové hrdiny/scény pro pamětníky versus nudný a velmi dětský zbytek filmu. Dabing nepomohl a nejlepším zůstávají úvodní a závěrečné titulky plus prvních asi 20min. Srovnání s Pixarem mně přijde bezpředmětné, protože na to Ralf prostě nemá. Námět sliboval víc. Předfilm Paperman byl super.

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Takhle se to má dělat! Možná jsem zaujatý, ale toto je pokračování pro fanouška Ramba (filmového a jeho simultanního překladu..kouzlo VHS mně nikdo neodepře). Po strašlivé trojce přichází Rambo v nejlepší kondici. Jak to ten Sly dělá?

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Ano, je to přibližně co jsem čekal..Ale doufal jsem ve víc. Po hodně povedeném Rambo 4, je toto výborná 80% oddychovka pro všechny milovníky žánru a Stalloneho. Bavil jsem se dobře, čekal jsem víc..

plakát

Princezna Mononoke (1997) 

Film, který mě přivedl k Anime. Co víc dodat. Toto je Mistrovovo nejlepší dílo (IMHO).

plakát

Titanic (1997) 

Technicky i režisérsky dokonale zvládnutý film. Toto je klasika dcero, to se musí líbit kazdemu, jak říká klasická hláška:)

plakát

Divoké vlny (2007) 

Tak toto je animak podle meho gusta! Pixar stagnuje u recyklací kdysi úspěšných sérií (btw nový teaser na Brave je velké zklamání) a jednoduše říkám "this way". Takto mě naposled potěšil jen Jak vycvičit draka. Hodnotím zpětně, Divoké vlny jsem viděl už mnohokrát.

plakát

Nákaza (2011) 

Upřímně, nesedlo mně to. Mám rád Soderberghovy filmy, ale toto bylo co? Možná jsem měl moc vysoká očekávání. Možná jsem četl moc knížek o epidemiích. Tato forma mně nesedla. Špatné to vůbec nebylo, jen má očekávání na "pandemii ala Soderbergh" byla vyšší..

plakát

Thor (2011) 

Zbožňuji Branaghovy Shakespearovské adaptace. O to víc jsem byl překvapen jeho pojetím této comicsové klasiky. Fungovalo to! 80%

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Vzpominam, kdy jsem poprvé viděl Shawshank..bylo to úžasné. Do dnes jsem ho zhlédnul přibližně 15x (jen odhad, pravděpodobně to bude víc..). Těžko hodnotit jinak než za 100% .. myslím, že není třeba rozebírat. Ostatní komentáře mluví za vše.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Nemůžu si pomoct,ale nakolik to bylo předvídatelné a kopírované z předchozích filmů..užil jsem si to.Možná to je únavou z práce,možná věkem,ale u tohoto filmu jsem si velmi odpočinul.Krásných 80%