Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (41)

plakát

Bokeh (2017) 

Samota ve dvou umocněná islandskou přírodou. A když se naděje na chvíli ožije, je její zmizení ještě drtivější.

plakát

Pasažéři (2016) 

Čekal jsem něco jiného, ale nakonec z toho vypadla sci-fi romantika. Kupodivu i docela slušně udělá, ačkoliv kdyby neměla Ačkové herce, byl to lepší B film. Lepší nadprůměr.

plakát

Killjoys: Vesmírní lovci (2015) (seriál) 

Tajně jsem doufal, že to bude další Firefly. Marně. Původní dva hrdinové se zdáli být relativně v pohodě, to ale neplatí v dále. Třetí je hrůza od začátku. Celkově o tom není moc co říct, takže se raději vyvarujte. Po 8. dílu zatím 2*.

plakát

Jurský svět (2015) 

Kvůli té večně ubrečené, zbytečné a otravné matce jsem tomu chtěl dát 4, ale zase když to zvážím... kdo potřebuje Kapitána Ameriku, Ironmana, Hulka a Thora, když je tohle daleko lepší týmovka? Team Jurassic vs Avengers? Prachy bych vsadil na TJ. Prattovi Strážce galaxie odpouštím.

plakát

Zoo (2015) (seriál) 

Dva a půl dílu jsem si říkal, že vlastně netuším, jestli to je zajímavé - ne dobré! - nebo ne. Na konci třetího, ve kterém pár vlků přepadne věznici (plnou střelných zbraní, pepřáků a já nevím čeho) a - jak se dozvíme ve 4. díle - zabijí všechny bachaře a vězně, vím, že to je neskutečně hloupoučké. Celé to zachraňuje Nonso Anozie, který je sympatický ve všem, a některé ženské postavy. Zatím bez hodnocení, počkám na první půlku série, pak se rozhodnu.

plakát

Dark Matter (2015) (seriál) odpad!

Hodnotit seriál po dvou dílech není nikdy dobré, co kdyby se vše nakonec změnilo. Ale já s tímhle končím. Nesympatické a hloupoučké postavy, děj vybrakovaný z Cčkových filmů, atmosféra nudná, efekty a triky téhle vesmírné věci hrozné. Proč trávit nad tímhle čas, když máme hromadu daleko lepších seriálů třeba od Netflixu...

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Velmi, velmi pomalá expozice diváka postupně vtahuje do něčeho, co by se dalo nazvat úžasnou koláží osobních, minoritních (a komunitních), kulturních a sociálních příběhů. Bravurně napsané, skvěle zahrané a nasnímané a s výbornými režiséry včele. Zcela a do puntíku skvělé. Tam mysteriózní pojící linka je tam tak nějak navíc a i kdyby tam nebyla, stále by se bylo na co dívat. Některé logické lapsy tomu klidně odpustím, výtku mám snad jenom k plošnému užití angličtiny napříč kulturami - titulky by vůbec nevadily. Tohle by velké plátno neuneslo, takže Sense8 jasně dokazuje, proč vlastně tu televizi ještě máme. Netflix opět na jedničku.

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Jednička měla dobrý námět a potenciál, ale byl z toho jenom průměr nakonec. Tohle je ještě horší než jednička.

plakát

Nejhledanější muž (2014) 

Ponuré, frustrující, tíživé a celkově to dává tušit víc, než by se asi spoustě lidem líbilo. Minimalistický příběh vyprávěný pomalu s kamerou, která člověka nenechá nikdy na pochybách, to tu dlouho nebylo. Když k nedořečenosti přidám herecké výkony a občas až odporně hutnou atmosféru, půjdu s hodnocením někam na 90%. Zaslouženě.