Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Audina v roce 2015 sypala prašule do špatných filmů. Stejně jako restart Kurýra je to nudnej a tupej film s otravnym ksichtem místo hlavního hrdiny. A to mám pro akční filmy slabost.

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

Stejně jako u jedničky mi přijde, že je to hrubě podhodnocený. Neříkám, že je to film, ukterýho si bude váš intelekt čvachtat blahem. Je to prostě film o dvou dementech. A i když část fórků je trapná, některé jiné mě dokonce donutily se od srdce zasmát. A to je od současné prvoplánovité komedie docela úspěch. P.S. Jim už je vážně starej...velká škoda.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Nostalgie je strašná věc. To pak někomu (jako třeba mně) ke spokojenosti stačí, když Arnie občas zaperlí v nějakym filmu, kterej není zas tak strašnej. V porovnání s prvními díly se to samozřejmě nechytá, ale to nejspíš nečekal nikdo. A když se pak skoro na konci začne z T-800 postupně loupat Arnoldova omítka, tak se to na ty 4 hvězdy s odřenejma ušima přece jenom vyškrábe.

plakát

Mimoni (2015) 

O tom, že žlutí "TicTaci" jsou jedním z nejgeniálnějších stvoření, které kdy bylo v animovaném filmu vytvořeno, není třeba pochybovat. Jejich potenciál ale lépe funguje jako u vedlejších postav nebo v kraťasech (tím myslím krátké filmy, nikoli krátké kalhoty). Dalo by se dlouze diskutovat, jestli je vůbec možné natočit výborný film s Mimoni v hlavní roli. Na druhou stranu není potřeba diskutovat nad tím, že tenhle první pokus takovým filmem určitě není.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Seriál výjimečný hlavně skvělou depresivní atmosférou. K tomu se předá super scénář, fajn kamera, velmi nadstandardní obsazení a pár velmi realistických výjevů. Pokud to někomu vyloženě sedne, jedná se očividně o seriál desetiletí. U mě to ale bohužel úplně neplatí. Kvalitu to sice určitě má, ale občas to trochu nudí...lepší čtyřka.

plakát

Země zítřka (2015) 

No, docela pořádnej průser. I když podle mě trochu nezaslouženě. Jasně, není to nejchytřejší sci-fi poslední dekády a ani nejzábavnější blockbuster letošního roku. Ale pokud to srovnám například s Race to Witch Mountain, se kterým v Disney "útočili" na podobnou cílovku, přijde mi Tomorrowland o třídu výš ve všech ohledech. A zatímco Dwaynovo muskulatura si na sebe skoro vydělala, Georgovo šediny propadly. Hold svět je nespravedlivý. A to platí obzvláště v amerických kinech.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Film o dvou partičkách, ve kterém je ale bohužel většina prostoru věnována skupině záporných hrdinů. Tu tvoří komparz doplněn o několik adolescentních mániček žijících ve stylu Hoši od Bobří řeky 2.0 verze pro pubertální obecenstvo 21. století. Tahle banda si pro sebe zcela sobecky zabrala nejpřívětivější místo v celém labyrintu a jeho zbylé obyvatelstvo vyhnala do tmavých a nehostiných betonových chodeb. Tím se pomalu dostáváme ke druhé (mnohem více sympatické) skupině, která je tvořena několika záhadnými jedinci. Ti vznikly pravděpodobně nekontrolovaným křížením obřích pavouků, mechanických chobotniček z Matrixu a zubaté varianty mořské okurky. Tahle parta film jednoznačně zachraňuje a scény z labyrintu se tak mohou dokonce označit i jako zábavné. Celkově je to tak na tři hvězdy. Pokud by bylo v příštím díle vysvětleno, proč to do prde... vlastně bylo celý postavený a bude to dávat aspoň trochu smysl, jsem možná ochoten ještě jednu hvězdu přihodit. Ale osobně spíš počítám s tím, že to bude ještě vetší kokotina . . .

plakát

Let's Dance All In (2014) 

Tenhle díl je na tom v porovnání s ostatními Step up filmy zhruba stejně jako ostatní Step up filmy v porovnání s normálními filmy. A to už o ledasčem svědčí. Už ani ty taneční kreace nejsou to, co bývaly a páreček hlavních rádoby hrdinů mě neskutečně sral. Jedinou hvězdu dávám za toho slizounskýho učitele cha-chy. Jinak ale sledování tohoto filmu opravdu bolí.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Je to prostě skvělý. Nejspíš patřím přesně do cílové skupiny tohoto veledíla, protože marně vzpomínám, kdy jsem viděl zábavnější film. Povedlo se prostě všechno: vizuální stránka věci, příběh, akční scény, obsazení a hlavně Rocket. A ještě o něco víc se povedl Groot. A ještě o něco víc se povedly vtipný hlášky a scénky vložený do nejvíc dramatických okamžiků. A ještě o něco víc se povedl soundtrack, který celou atmosféru filmu posouvá o další úroveň výš. No prostě mi to strašně sedlo . . .pět hvězd.

plakát

Bitva roku: Tým snů (2013) 

Taneční akce obstojná, okolní rádoby drsná či dojemná vata je tak dementní, až je to místy vtipný. Takže pokud od toho nečekáte hlubokomyslné sportovní drama, můžete se u toho dokonce i pobavit . . .i když je pravda, že Chris Brown mě extrémně sral => jednoznačný adept na nejotravnější xicht filmového průmyslu . . .a že má těžkou konkurenci.