Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Eva tropí hlouposti

Eva tropí hlouposti (1939)

Myslím si, že tento film patří k lepším filmům české tvorby. I přesto, že je to velmi stará komedie, mohla bych na něj koukat klidně do kola, protože obsahuje hodnotnou dávku humoru. Nataša Gollová hraje roli Evy naprosto výborně.

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Tento film je opravdu krásný, Audrey se do role Amélie naprosto vžila a vytváří si svůj vlastní svět ve kterém žije. Po shlédnutí se film stal jedním z mých oblíbených a ocenění, která získal jsou opravdu zasloužená. Díky němu jsem se taky rozhodla podívat i na další filmy s Audrey Tatou, ale řekla bych, že tento je nejlepší.

Počátek

Počátek (2010)

Nejvíce mě dostal konec tohoto filmu, který nastává ve chvíli, kdy je ,,káča´´ roztočená a utnou to titulky, tudíž divák se může jen dohadovat zda-li jsou již v realitě, nebo ne. Opravdu mě velice zaujalo, jak se snaží v hloubi podvědomí vnuknout lidem myšlenku, která je pak v jejich bdělém stavu provází. Krásný film...

Alenka v říši divů

Alenka v říši divů (2010)

Ve filmu je opravdu výborná grafika, která dodává kouzelnému světu Alenky ještě více na magičnosti. Nejvíce mě fascinovala role Anne Hathaway v roli bílé královny, kterou si myslím, že ztvárnila velmi dobře.Alenka v říši divů patří jednoznačně k pohádce mého dětství.

Bídníci

Bídníci (2012)

Pro mě opravdu krásný a smutný film, jeden z mála, který mě opravdu rozbrečel. Velice jsem si zamilovala hlas inspektora Javerta a dalších herců. Dále mě opravdu uchvátilo hvězdné obsazení s mými oblíbenými herci, kteří zpívali a hráli krásně. Mohla bych na tento film koukat do kolečka a řekla bych, že zvuk písně Do you hear the people sing, se mi z hlavy jen tak nedostane ;)