Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Plus za první půlku filmu a Leoneho filmovou genialitu. Obrovský mínus za nesmyslnou délku.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Česky filmy jsou speciální, většinou z toho vyjde sračka. Ale občas je to patlanina s výbornou atmosférou. A tohle je ten druhej případ.

plakát

Penny Dreadful (2014) (seriál) 

Daleko lepší a promyšlenější verze The Strain, kde není žádný hluchý místo a ani náznakem to nezačne nudit. Za to jsou tu skutečně zajímavý postavy a posledních několik dílů je neuvěřitelný solo Evy Green. Je hezký vidět, jak se dají skloubit příšery všeho druhu do jednoho seriálu, aniž by to vypadalo přeplácaně.

plakát

Honey Baby (2004) 

Poprvé jsem to náhodou viděl, když to ČT uvedla snad před pěti rokama ve svém filmovém klubu a od té doby mi ten film neuvěřitelně utkvěl v paměti. Kvůli Honey Baby jsem začal více sledovat road-movie a proto je to pro mě ikona tohoto žánru, i když to není nejznámnější a ani ne nejlepší. Nicméně to má vše, co v mejch očích dělá z filmu dobrý road-movie.

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Nedoceněnej seriál plnej výborých herců a kupodivu vtipnýho (a často i inteligentního) humoru, kterej navíc u většiny dílů zastřešuje nějaký vyšší myšlenka. Nechápu to špatný hodnocení.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Dude je prostě legenda. Jedna z nejlepších filmových postav vůbec.

plakát

Borgman (2013) 

Jednoznačně nejdivnější film, jakej jsem kdy viděl. O čem to vlastně sakra bylo? Myslím si, že to bylo o hodně věcech a každej tam uvidí, to co vidět chce, to je asi to jediný, co mě napadá :) Dobře se na to kouká, Borgman je skvělej magor a jeho partička taky.