Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Rocky IV

Rocky IV (1985)

Pro mě nejlepší sportovní film který jsem doposud viděl, ukázka že i s ničím jde udělat nemožné stačí jen pevná vůle, výborně propracované scény a skvělá muzika dodávají příběhu kvalitu, silná slova a dojemné okamžiky to je prostě pro mě. Dolph Lungren jako nepřemožitelný protivník zahrál výborně 5 hvězdiček si to zaslouží určitě.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Několik měsíců jsem netrpělivě a se zvědavostí očekával příchod finálního boje, trochu jsem se obával aby to nedopadlo jako u 4 a 6 dílu kde knížka byla mnohem lepší než film ve kterém toho spousta chybělo. Knížka Relikvie Smrti je velmi obsáhlá a obzvlášť poslední kapitoly, ale režisér to dokázal předčil mé očekávání a já jsem v kině byl naprosto spokojený chvílemi mi běhal i mráz po zádech a nedýchal sem napětím, skvělé efekty a zvuk učinilo z tohoto dílu naprosto luxusní zážitek na který se vždycky rád znovu podívám.

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Pro mě nejlepší psychologická hra s výbornými hereckými výkony vždycky když se chci naštvat a zamyslet nad životem musím si to pustit. Je to naprosto krásná filmová hříčka.

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

O tomhle filmu jsem se dozvěděl náhodou a to když jsem slyšel písničku Mad World která mě na tento film přivedla, když jsem to po dlouhé době sehnal musel jsem se podívat několikrát na poprvé jsem si myslel že je to hrozná blbost ale když jsem to viděl po 2-3 pochopil jsem o čem příběh je. A změnil jsem názor, je to vynikající film s celkem jednoduchým dějem. Psychologie spojená s cestování časem je skvělá jsem rád že jsem na tento film přišel a s hrdostí můžu říct že je to jeden z těch nejlepších co jsem viděl.

Notting Hill

Notting Hill (1999)

Pro tuhle romantickou komedii mám obzvlášť slabost. Julie je naprosto překrásná a ta šílená rodinka je fakt skvělá moc rád si to pouštím a prožívám tenhle neskutečný filmový zážitek znovu a znovu.

Počátek

Počátek (2010)

Od teď se budu bát jít spát, usínat s vědomím že by se mi mohl někdo hrabat ve snech a hledat něco o čem ani nevím. Jo takovéhle filmy které po zhlédnutí vyvolají v člověku pochyby jsou opravdu skvělé. Nolan je dokonalý režisér a stále to předvádí. Dost dobře jsem se bavil a hltal každou vteřinu filmu, dvě hodiny které stály za to. Víc takových snímků.