Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (7)

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Pro mě janých 5 hvězd! Film mě pohltil hned od začátku a napínal mě až do posledních minut, kdy jsem si opravdu oddychl, že "jsme" vyhráli.

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Z nudné hodiny a půl nevýrazného filmu se vyklubal opravdu strhující konec a nečekané rozuzlení. 4 hvězdy zasloužené, ale na můj vkus nadhodnocený film.

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

Škoda ospalého konce. Nejlepší scéna hned na začátku (škrcení policisty Bardeem), ale i ostatní akční scény byly skvěle propracované a vychytané!

plakát

Rybáři (2009) (studentský film) 

Přišlo mi to spíš jako parodie..ale dost vtipná! A ty kulisy.. jako z nedělních pohádek =)

plakát

Smrtonosná zbraň 2 (1989) 

Pro mě rozhodně nejlepší Smrtonosná zbraň! Skvělá akce, velmi hezká Patsy Kensit a hlavně nejvíce humoru ze všech dílů.

plakát

Dějiny udatného českého národa (2010) (seriál) 

Skvělé zpracování českých dějin!Naprosto vynikající pomůcka například pro učitele dějepisu..Dějiny podávané s nadsázkou a humorem nezaměnitelným Lábusem.

plakát

Goyovy přízraky (2006) 

Skvěle rozjetá hra v podání zámožné rodiny Bilbatua. Příběh o hrůzách inkvizice na mě opravdu zapůsobil a s napětím jsem očekával další vývoj nepeříjemné situace, do které se dostala krásná Natalia. Další pasáž, která se odehrává o 15 let později, mě však zklamala. K tématu španělské inkvizice se přidala i šířící se Francouzská revoluce, svrhnutí královské rodiny a všeobecný strach a hrůza z francouzské "osvoboditelské" armády. Rázem zmizelo napětí, osobní sympatie s postiženými postavami a děj se takříkajíc rozplizl. Vše nakonec vyvrcholilo až téměř groteskní scénou bláznivé Natalie Portman kráčející ulicí vedle svého milovaného Lorenza na marách. Tři hvězdy tedy dávám hlavně za skvělou úvodní část.