Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (37)

plakát

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 

Můj desetiletý syn se na to kdysi koukal den co den v šílené kvalitě na stokrát okopčené kazetě, s ještě šílenějším rychlodabingem:,, Ivane, vokaž mu to!" Na to se nedá zapomenout!!!!

plakát

Lidé pod schody (1991) 

Dal bych i pět, ale ten konec, bohové museli být šílení, když tohle dopustili, ale jinak to fakt stojí i v sedě za super podívanou!

plakát

Temný rytíř (2008) 

Tak tohle mě schlamstlo, komiksofilmové pohádky žeru, ale tohle sežralo mě, jedním slovem pohlcující! Miluju filmy, co mi nedají se nadechnout!

plakát

Krtek (2005) 

Francie není USA, naštěstí! Takže vznikl úžasně úsměvnej film o profesionální deformaci, o pohledu na svět zdola pod sprškou slin a u upocených nohou, pohledů pod sukně? Život s narychlo napsaným scénářem v deníčku, boj se strachem z opravdového života, dá se to ukecat? Fakt jsem se bavil.

plakát

Kronika mutantů (2008) 

Dvacáté osmé století nazýváme - stoletím páry! Pozor, pozor, to není kritika, naopak, to je za ty dvě hvězdy, nafta došla, tak jsme se vrátili k Verneovi, i ty nýty, to miluju, jinak je to dějově takový nedotažený, akcím fakt došla i ta pára a nebylo, co by to znýtovalo!

plakát

Vražedný pohled lásky (2000) (TV film) 

Nevím, odkud to distributor opsal, ale je fakt, že všechny televizní šiťárny vidět nemohl! Hlavní hrdina se oženil až v závěru filmu, kdy už se vraždilo a chudák Janet se jen bránila, ač jakkoliv amnéziisticky! Byl to jen film u poledního kafíčka, ale i když milionkrát vykradený námět, tady distributor o obsahu kecá a dá se to i dodívat!

plakát

Únos vlaku 1 2 3 (2009) 

Travolta je jeden z mých hereckých bohů a miluju jeho záporáky a vyčítat tomuhle filmu - klišé - natočit dneska film bez klišé - možná Hurvajs se Špejblem kdyby unesli Krtka a zavírali za sebou dveře a stříhali červené drátky od výbušnin týden dopředu a nechtěli výkupné, přestože vězní zajíčka s dětičkama, a i když paní zajíčkovou natáčí u porodu, chtějí jen americké děti poučit o tom, že mimina fakt nenosí čáp? Já jsem si to užil, ale mohli mýho miláčka nechat utéct s těma prachama, bylo by to takové neamerické......

plakát

Gamer (2009) 

Jsem jen starý kmet, co vás tu už nějaký čas čte, ale ať se sebevíc snažíte, nejste až tak objektivní a filmově čtělí, byť se fakt svými komentáři nás fosilní uživatele o tom nutíte přesvědčit. Tohle tady o tom je jen krásná filmová evoluce, podepsaná filmovýmii profíky a možná byste měli vypnout komplíčky a koupit si spacáky a vydat se do přírody a nechat se jen tak poštípat komáry až by vás to vyděsilo k smrti. Tenhle film si prý užijou jen hráči videoher, tak bacha, kdysi v pravěku jsem jen honil vlka od slepice k slepici a hlídal si vejce a přesto jsem si Gamera užil i přes legendárního a tady vzpomínaného běžícího muže! Už teď jste všichni připojeni, a kdo je nezávislej a nepřipojenej? Nikdo! Nikdo nevíte, a co Matrix, jak víte, že nežijete život nezávisle na tom, jestli dovedete odpovědět na to, jestli myslíte, či jste, nebo myslíte a sníte a co takhle: hrát a vědět, že jsem a vědět, že sice myslím, ale je mi to na hovno, protože nevím, jestli vůbec jsem a navíc vědět, že jsem možná jen marioneta a za moje špagátky tahá tlustej idiot a špagátky mají zpoždění a v běžícím muži běžel hráč sám se svým sebou, i když pomáhal a věděl, že si koleduje a sakra věděl, že pokud bude myslet, tak bude, no, někde mezi náma v p.......nevím, kde skončili ti folozoficky vyspělí před tímto stoletím, možná normálně umřeli..... průser, tady, že v tom za pár let pojedeme všichni a rozhodovat se sám za sebe fakt nebudeme, musím si koupit baterie do svýho vlka, ať může zase honit slípky a zachraňovat vejce, jó, chci být to já, co si naliju sklinku vína a nemuset čekat, až mi ju nalije můj hráč!! Nechte si o tom zdát, ne vše, co se zdá, je sen! A konečná choreografická taneční kompozice - Dextrovy fantasie - báječná, tělo odhalující kreace, kdy už bylo nabíledni počkat si na muzikálovou závěrečnou - vyvražďovačku, byl exentrickogeniálníí. Mužská uchcávačka..........

plakát

2012 (2009) 

Kdysi dávno, někdy, možná ve středověku, možná dřív, nějaký moudrý, možná jen bláznivý kněz pronesl proroctví:,,konec světa někdy za tisíc, nebo za víc tisíc let, nebo možná už teď brzo, ale prostě se potom zachrání jen území v oblasti dnešní Kanady a dnešního Česka a Moravy, zdůrazním Česko - Čína, hodně lidí už si spletlo naše země, i současní papaláši si to pletou a dokonce Jerome Klapka Jerome zdůraznil ve svých románech, že čínština je hodně podobná češtině, protože má 34 znaků a nedá se naučit! Jo, i tenhle film to prostě musel spléct, tahle proroctví a záměny, proč by měla země Čína - paradox - problém s přelidněním a ještě má být útočištěm pro ,,Noemovu archu?" Pokud by zůstalo jen pár bílých s kulatýma očima na čínské arše, kde zůstala americká xenofobie? Hezčí výraz pro rasismus? I když jsem čekal smeč klišé a apokalyptických hrůz a s tím jsem si otvíral první pivo u televize a čekal jsem jakože předvídatelný filmový propadák, u kterýho jasně usnu, nestalo se to! Klišé neklišé, nestačily sekundy, bylo potřeba je ještě nanosekundovat, byl to nářez zběsilé jízdy za záchranu aspoň toho nezbytného, všechno to, co jsem čekal, že tam bude, tam fakt bylo, ale bylo to podáno smečem, že by ho ani Lendl nevybral, fakt odpouštím všem všechno, co bych jinde odsoudil do odpadu, tvůrce tohoto je autor něčeho, co to buďto úplně zkurví, anebo udělá k dokonalosti mého laického nadšeného jááááá! Godzilááááááááááá! Hele, odborně: Zemská kůra je tvořena z osmi velkých litosférických desek a mnoha malých, a jestli se nějak začaly rozpouštět a propadat, proč zrovna ta pod Čínou měla zůstat a zachránit evoluční vývoj starý milióny let? Jasně, že stará evropa to měla zachránit, ale i tak to mám za pět červených!

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Už při obsazení hlavního hrdiny ženskou jsem se začal bát! Proč tam cpou ženskou, předtím to šlo i bez ní a šlo to! Dobrá, kdyby aspoň byla akční, charismatická, šarmantní, sexy a s obličejovou mimikou, proč ale vybrali voskovou figurínu, pomalou, a které nikdo nemoh věřit to, co měla představovat, jak jsem si přál, aby se co nejdřív věcně vytratila z děje a nemusel jsem u její role trpět až do konce, nejenže tam byla do konce, ale ani mi nedopřáli vychutnat si, jak se z ní stává něco, co posléze poslední akční polozmrzlý hrdina pohřbí žehem, přitom jsem se asi jen dvakrát lekl, ale velice lehce a nakonec mi z toho znechucení vypad zub, bez plomby......