Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Gauneři

Gauneři (1992)

Absolutní luxus. Dodnes mě Gauneři inspirují v jejich černých oblecích a klasických brýlých. A ty dialogy v angličtině.... to je prostě zážitek. Senzační Harvey Keitel a vedle něho "psycho" Michael Madsen dělají pro mě hlavní postavy filmu. Pro mě je to kult, který jsem viděl už nesčetněkrát a podívám se na něj klidně kdykoliv znovu.

Škola rocku

Škola rocku (2003)

"Co Black Sabbath? AC/DC? Motorhead?!!! Co vás tu krucinál učej?!! Jedna z mnoha skvělých hlášek, tohoto filmu. Kdybych mohl tento film udělat- scénář, dialogy a to všechno další, udělal bych to snad stejně. Tím chci říct, že tento styl filmu vystihuje přesně můj názor na hudbu.

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Děkuji ti Quentine, že jsi našel někoho tak talentovaného, jako je Mr. Christoph Waltz. Jeho výřečný um na filmu velmi přidává. Let me introduce myself, My name is dr. King Schultz and this is my horse Fritz.(:D) A musím říct, že i Leonardo Di Caprio (i když zrovna nepatří mezi mé oblíbené herce), tak byl ve filmu také opravdu famózní. Sold to the man with the beard! A Samuel L. Jackson? This Nigger´s gonna stay at the big house?! Možná, že se mi jeho postava zalíbila ještě víc než v Pulpu. A to je sakra co říct! No, když všechno tohle shrneme, a přidáme ještě režii z dílny pana režiséra Tarantina - vznikne skvělý film, jako tohle.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Jules: [Jules shoots the man on the couch] I'm sorry, did I break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue, you were saying something about best intentions. What's the matter? Oh, you were finished! Well, allow me to retort. What does Marsellus Wallace look like? Brett: What? Jules: What country are you from? Brett: What? What? Wh - ? Jules: "What" ain't no country I've ever heard of. They speak English in What? Brett: What? Jules: English, motherfucker, do you speak it? Brett: Yes! Yes! Jules: Then you know what I'm sayin'! Brett: Yes! Jules: Describe what Marsellus Wallace looks like! Brett: What? Jules: Say 'what' again. Say 'what' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time!

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

Podle mě absolutní vrchol samotného Al Pacina. Jeho Herecké podání bylo na 11 hvězdiček. "Hey you wanna fuck with me?!Wanna fuck with best".

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Film má všechno - průřez americkou historií, skvělou hudbu, která už pro mě znamená 5*, skvělé herecké výkony - především Toma a celkově celé zpracování. Film by mohl patřit snad do každé žánrové kategorie - komedii, drama, akční, válečný, dokumentární, romantický..... Robert Zemeckis prostě odvedl skvělou práci :-).