Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Chappie (2015) 

Poněkud jiný film než jsem si z trailerů představoval, místo pěkného sci-fi s otázkou vědomí strojů se děj zamířil na nerealistickou pakáž zlatých samopalů a růžových SMGček. Ve firmě která vyrábí nejsofistikovanější zabijácké stroje si dělaj pracovníci co chtěj a ani si nevšimnou chybějící jediné slabiny. Četné záběry z průmyslových kamer by dali pocit hlídaného pracoviště ale ani jednou nebyl problém dostat se dovnitř. Nejšpičkovější technologie střežena spícím strážcem a dveřma na kartu. Dramaturgie zkazila celou myšlenku filmu dle mého názoru a i když technologie robotů jakožto taková byla pěkným podíváním, trhliny a nesrozumitelnost příběhu srazila mnou očekávaný film. Za efekty 3/5 ale příběh to jednoduše znehodnotil

plakát

High School DxD (2012) (seriál) 

Každopádně je to nejdivnější kombinace ecchi a příběhu možná kdyby autor aspoň trochu upustil od nekonečných záběru poprsí a kalhotek mohlo by to být i celkem solidní. Příběh je tu zajímavý to se nedá říci že ne ale ta lavina ecchi to potlačuje na prapodivnou hranici. nicméně animace pěkná effekty se soustředili kupodivu na poprsí ale v pozadí bylo vidět i pár výbuchů a magie. celkově to nebylo špatný ale dobrý taky ne.

plakát

One Piece (1999) (seriál) 

Popisů k tomuto seriálu je zde již dost tak pouze bych rád řekl že postavu Usoppa nenávidim z duše myslím že by se konečně mohla rozvinout a nehrát si pořád na kapitána a při 1. problému začit brečet jinak spokojenost je to vtipné, emotivní i když občas mi bitvy přijdou až příliž natahované ale stále 5*

plakát

Sókó no Strain (2006) (seriál) 

Celkem příjemné anime které příběhem neosloví sice na 100% ale zvraty jsou zde číslo jedna. Už v první epizodě je sice divákům kteří už pár anime viděly kdo bude zrádce číslo jedna, nicméně i tak nakonec nedokáže uhádnout jak bude děj pokračovat. Co se týče animace mechů nemohu si stěžovat. A nutno dodat že v příběhu umírá mnoho postav, které by se na začátku mohly zdát že budou provázet hrdinku celým dějem. Celkem zajímavé.

plakát

Šílený Max: Bojovník silnic (1981) 

Naprosto dokonalá dobová postapokalyptická krajina na rok vzniku (1981), a domnívám se že v U.S.A stále ještě pravděpodobná atmosféra. rozhodně nezapomenutelný kousek kinematografie.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Podle mne docela podceněný film, ano není to akční film kde lítá milion kulek za sekundu, ani životopis rapera, ale lidi je to prostě parodie. Ty jsou vždycky přiblblý to je jejich úkol.

plakát

Nebeští jezdci (2008) 

krásný děj ketrý je zde již popsán níže, jen bych rád vyzdvihl filozofickou myšlenku filmu : nelze dosáhnout míru, aniž by se někde válčilo. v Každé epoše lidstva někde na světě musí probíhat boj.

plakát

Tengen toppa Gurren Lagann (2007) (seriál) 

Pro mne nezapomenutelný kousek anime. Souboje mecha, které se stále stupňují, díky čemu se dá i tolerovat fakt, že až na pár dočasných porážek hlavní postavy vždy nakonec zvítězí. Propracované postavy, Velice chytlavá hudba, Pěkně graficky zpracované, často vtipné, pár smutných momentů atd. Jediné co kazí prví dojem je prvních pár dílů, kde to nevypadá nijak extra, ale posléze se děj rozjede.

plakát

Njan koi! (2009) (seriál) 

Nenáročné a oddychové anime plné romantických klišé a k tomu celkem osekaný příběh zakletí od kočičího boha. Neuškodí se podívat dílů je jen 12 a konec je hodně otevřený, možná tedy bude i pokračování.