Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Wicked! 3,5* Scenár je hlúpučký schválne, teda aspoň ja si myslím, že jeho klišovitosť je výsmechom tonám rovnakých scenárov tváriacich sa vážne, ibaže oblieka žlté rúcho a prízemným humorom si uťahuje hlavne sám zo seba. A aj keď druhá polovica naozaj stráca tempo, zabávala som sa nahlas a dobre. Je to proste film podľa Aliho, od Aliho a ušitý pre Aliho. Úžasne ma prekvapil Martin Freeman (ktorého som zaregistrovala až v Stopárovom sprievodcovi). Tu po boku Aliho žiaril ako slang a zvukové efekty chrliaci "brotha" a na ňom som sa v prvej polovici filmu smiala najviac. Jeho seriózna britská tvár v kombinácii s týmto výkonom je zabiják :-D Wicked! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se chtěla podívat hlavně kvůli Martinu Freemanovi, který mě naprosto uchvátil svým Dr. Watsonem. Ten je zde jako drsný raper kouzelně rozkošný a já prostě miluju ten jeho FreemanFace:) Sacha Baron Cohen, ani celý ten kult okolo jeho Borata mě absolutně nebere. Předpokládala jsem, že Ali G Indahouse bude zřejmě poněkud trapná blbost s křečovitým humorem, kterému se nejspíš smát nebudu. A ono hle:) V takový obrat jsem ani nedoufala. Ali G v sobě dokázal spojit typický americký, vulgárně sexuálně nevkusný "rádoby" humor se suchým, nenásilným a originálním anglickým vtipem. Vznikla tak dokonale zábavná a sprostá capina, která dokázala namíchat dva zcela odlišné typy komedie a vychrstnout nám je v proudech přímo do ksichtu. Já se v něm vykoupala, a moc ráda:) Možná kdyby Ali G trochu ubral ze svých sprostostí, byl by výsledek ještě lepší. Ale jako jinak: "RESTEKP!" :D ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

50% a jednoznačně nejslabší Cohenův film. Borat a částečně i Brüno těžili hlavně ze šokování a interakcí s reálnými, nic netušícími lidmi. Ali G je ale od začátku do konce "jen" film se samými herci, který sice má pár scén k popukání, ale zbytek je dost slabý a myslím, že podruhé už bych se na to dobrovolně nepodívala. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dost dobre, zo zaciatku som mal obavy lebo som si nevedel predstavit ako prevedu svet ali g-ho na filmove platno, ale pravdupovediac dopadlo to celkom slusne. i ked je jasne ze vysumelo dost povodnej komiky ktorou je ali g povestny (konfrontacia "bieleho tupeho rapera" so skutocnymi nic netusiacimi ludmi, co cohen doviedol k dokonalosti v boratovy), ale namiesto toho tam pridali dost vulgarneho humoru ktory vsak vobec neposoby nejak krcovito ale vazne vtipne. dabing dost vtipov zabil (bush), ale v originale je to bomba. no a je tam dokonca aj cohenove dalsie alter ego borat (este by to chcelo bruna). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Adam F.: 1. Drive By ,2. Stand Clear - Adam F Ft M O P ,3. Straight Outta Compton - NWA ,4. Incredible - M Beat Ft General Levy ,5. Swallow Back ,6. Me Julie - Ali G And Shaggy ,7. Yo ,8. Dynamite - Ms Dynamite ,9. Ride Wid Us (ACs Dark Dub Edit) - So Solid Crew ,10. Baddest Ruffest (Radio Edit) - Backyard Dog ,11. Oh Yeah - Foxy Brown Ft Spragga Benz ,12. Put It On Me - Ja Rule Ft Vita ,13. This Is How We Do It (Rishi Rich Mix) - Mis-Teeq ,14. Freak Me - Another Level ,15. Hold Tight ,16. E I - Nelly ,17. Legalise ,18. Shoot To Kill - Oxide And Neutrino ,19. Mad Props ,20. Fight The Power - Public Enemy ,21. Planet Rock - Afrika Bambaattaa And The Soul Sonic Force ,22. Spread De Love ,23. Me Julie (Video) - Ali G And Shanggy ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)
  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)

Reklama

Reklama