Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Kdyby se to neschovávalo za značkou True Detective, asi bych byl shovívavější, ale i tak by to nebyl žádný zázrak. Pozitivem je Jodie Foster, 1. a 5. epizoda a prostředí Alasky - thats it. Jinak je to scénáristická křeč a spousta vaty a nesmyslů. Šest hodin v čudu.

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Stupidita střídá stupiditu.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Velmi slabý intro a mám takový pocit, že svůj peak si série zažila 5. a 6. dílem. Řemeslně je to dobře odvedená práce, v rámci konkurence na špici, ale na mě už krapet připitomělí - což bylo vždy, ale býval tam větší balanc.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Žánrově ok, ale pointa nezapadá a délka taktéž neobhajitelná.

plakát

On se bojí (2023) 

Stopáž je skutečně neodpustitelná.

plakát

Bullet Train (2022) 

Víc než solidní béčko, a nic víc jsem od toho nečekal.

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

Dlouho jsem se tak dobře nebavil - čistou filmovostí.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Hloupý až skoro bizární projekt. Hlavně tedy českou optikou. Film bez duše, vykrádající, nebo čerpající chcete-li, z tisíců dalších středověkých filmů, jenže ani to nedělá úplně zdařile. Celkem tak do 6 lokací, bojůvky natočený tak nějak chaoticky a mám z toho pocit, že celý tohle neumětelství se snažili zakrýt větší otevřeností k násilí. Příběh taky není z těch nejchytřejších, obzvláště pro český obecenstvo je to úplně mimo, jenže čísla ukazují, že ani ve světě se to nepotkalo s nějakým větším zájmem, takže taktéž fail. Je chvályhodný, že se někdo do takových projektů pouští, je schopen na ně sehnat alespoň nějaké finance, ale když z toho poté vyjde tohle naředěný UHO, tak je to trochu k hovnu, ne? Jsem sakramentsky rád, že jsem se tenkrát udržel a nevydal se do kina.

plakát

Bod varu (2021) 

Tyhle projekty můžu na 100%. Velmi silný 4*. Tomu kdo někdy dělal v restauraci to dle mě zaklapne trochu lépe.