Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Na lodi (2011) (seriál) 

Telenovela v záchranných vestách

plakát

Král curlingu (2011) 

K dokonalosti chybí už jen Stiller a Vaughn,pak by to byl odpad

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Takže indiány vybili upíři,Lincoln s postříbřenou sekerou vybil upíry a proto prohrála konfederace válku.Dávám hvězdu za to,že takový sračky bych já sám nevymyslel.

plakát

Banderovci (2010) (TV film) 

Mám tyhle dokumenty,které poodkrývají obecně kontroverzní témata dost rád,viz.třeba ještě Vlasovci nebo i Mašíni.Pro jedny hrdinové,pro druhé vrazi,holt,není voják,jako voják a mince mají vzdy dvě strany.PS:nemůžu si nerejpnout do uzivatele igi.B,ten blabolí o směsi bez ladu a skladu, o účelově vybraných pamětnících, o uměle vyvolaném politickém tématu,takhle může mluvit jenom zavilej komanč se srpem v zádech a kladivem v pr...li!!!

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

tak to je neskutečně nadhodnoceny pokračování mnohem lepších prvních dvou dílů,ty se mi alespoń trefily do věku,tady už se vůbec nic neděje a vtípky nejsou vtipný,hodnotím z nostalgie.

plakát

13 (2010) 

Tak tohle mě vážně dostalo.Člověk čeká půlku filmu,aby vůbec přišel na to,proč hlavní postava s obálkou někam cestuje,pak přijde ruská ruleta,úmrtí hlavního hrdiny,o kterém divák vůbec nic neví,takže ani neví,proč by mu měl fandit a pak závěrečné titulky.tak tohle jsem vážně nepochopil,absolutní ztráta času.

plakát

Invictus: Neporažený (2009) 

Hezká pohádka,na kterou se i pěkně kouká,ale ta všeprostupující naivita je možná až příliš výrazná.Je pravda,že sport sbližuje,ale 20 let po pádu apartheidu jsou fakta jasná:nekolik milionů bílých emigrantů a nejvyšší kriminalita na světě.A ani Mandela,kterému Eastwood nasadil téměř svatozář,na tom nic nezměnil.75%

plakát

Velký závod (2011) 

Klasický film na sobotní odpoledne,kdy zatímco utíkají koně,utíká i čas