Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (25)

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

1.série mě nadchla a vtáhla do děje naprosto bravurně , především herec Mads Mikkelsen (Hannibal) já bych mu to postavu prostě i věřila jedno z nejlepších hereckých obsazení a to se troufám říct že ani Hopkins se mi takhle nelíbil 1.série 90% 2.série bez komentáře prostě dokonalá, to co začalo v první je teď třešnička na dortu, každým dílem si říkám, tohle byl naprosto famózní díl nejlepší, pak vidím další díl a řeknu si tak tenhle je ještě lepší,kdo na to nekouká,dělá obrovskou chybu! 2.série 99% -1% ubírám,že to nedávají častěji, premiérové díly a týden je tak dlouhý ....:)

plakát

Avengers (2012) 

Tomuhle dám ráda 5 hvězdiček a vůbec se za to na sebe nebudu zlobit, bavilo mě to ...a možná i kvůli Iron manovi ta postava je geniální !

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Seriál z originální zápletkou, nic přehnaného nic všedního prostě originál. A finále? Epic ! Really epic....žádné finále mě zatím tak nenadchlo.. Stojí to za to vidět, kdo neuvidí, přijde o hodně nevšední zážitek

plakát

Saw 3D (2010) 

Jednu hvězdu za to překvapení ač mě to moc nevzalo teda to je najednou pomocníků ale budiž, hurá snad jsme už fakt ve finiši a pokud ne tak pán bůh s námi všemi jestli 8 díl se zrodí !!! Mimochodem přežil celý Saw vůbec někdo krom režiséra ?:))

plakát

Saw 5 (2008) 

Tenhle díl fakt nudný, zápletka už totálně zamotaná , asi nejhorší díl !Saw mám ráda, ale tohle už ne :-)

plakát

Procitnutí (2012) (seriál) 

Už po prvním shlednutém díle, mě tento seriál velice zaujal a musela jsem pouštět furt další a další díly, v zaujetí jak to vlastně dopadne....Poslední díly fakt nejlepší z první serie, ale poslední díl mě docela zklamal, to jsem trošku nečekala , čekala jsem jiný konec....škoda že nebude druhá serie! veliká škoda ! Tak nám zůstává otázka? Jak to vlastně celé bylo ?

plakát

V peřině (2011) 

Jako že bych z toho padla na hubu to ne, ale tři hvězdičky za to že žiju v Písku a takhle se mi jeho zabrání fakt líbilo, viděla jsem spoustu scén z natáčení, písničky jsou pěkné, herci dobrý, ale děj nic moc. A ještě za to vykreslení animací to je fakt povedené.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Já jsem spokojená, mě se líbilo, nemám co vytknout, snad jen ten český dabing by být nemusel, spíš koukla v originále...a nemuselo být ani 3D. Tři hodiny na 3D je fakt dost. Ale shrnuto podtrženo stojí to za to! Skvělý návrat do říše pána prstenů .........

plakát

Skyfall (2012) 

Skvělej zážitek, nenudila jsem se ani vteřinu. Myslím že vskutku Daniel Craig je jedním z nejlepších Bondů. Nemám co vytknout, snad jen, fakt nebude další díl ?:-)

plakát

Sedm (1995) 

Geniální film, co víc dodat ? Skvělá zápletka, skvělý průběh, skvělý děj, skvělý nápad...Celý film vás drží v naprostém napětí, zaslouží si toto hodnocení a to bezpochybně. A konec? Beze slov......