Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (663)

sochoking 

všechny recenze uživatele

3D efekty sa mi videli byť perfektne zmáknuté , čo som doposiaľ na inom filme nevidel, necítil, nezažil... Scénka, kedˇ sedeli za barom, tak som sa mu po to pivo skoro načiahol. Ja Saw teda mám rád, ale nehodnotím už len z princípu takto, hoci pasce boli až príliš vyumelkované, takže doporučujem túto myšlienku nechať pred dverami kina a v pohode si užiť napätie, pretože bolo konštantné počas celého filmu ( ja som tam nemal jediné hluché miesto). No a kto videl Marathon Mana s Dustinom Hoffmanom zo 76teho a bol trochu mimo zo scénky so zubami, tak tuto sa zblázni ! Záverečné rozuzlenie je prekvapujúce a ja som len zvedavý, či Burg, Koules a Hoffman neojebávajú, že toto bolo fakt naposledy . ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zklamání jako hrom. Než jsem šel do kina, dal jsem opáčko všech předchozích šesti dílů a musím uznat, že všechny jsou lepší než toto závěrečné "ukončení" série. Postrádám smysl toho všeho předchozího počínání, lepší děj a hlavně lepší rozuzlení a vysvětlení. Autoři naslibovali, že všechno vypluje na povrch, skládačka do sebe zapadne a to se nestalo! Navíc pasti tady působily hodně ujetě, jakoby už prostě jen stačilo udělat nějakou past a diváka to mělo automaticky dostat. Chybí tady moment překvapení, originalita i napětí. Všechno je hrozně předvídatelné a Jigsaw se zde už skoro neobjeví. Navíc 3D bylo skoro o ničem, nejlepší 3D byl 2D trailer. 45% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Podivuhodná torture porn odyssea SAW se (aspoň dočasně) loučí a to jedním ze svých lepších dílů. Jako jediná postosmdesátková hororová série poslala do kin celých sedm úzce - byť vychtěně a úsměvně - provázaných filmů, v nichž jsme nahlédli do opravdu mnoha nepřívětivých sklepů, kotelen, skladů, garáží a motelových pokojů a byli v nich svědky řady šílených dilemat a vynalézavých způsobů mučení a usmrcení. Mnohokrát loutka na tříkolce oznámila, že si chce zahrát hru, a mnohokrát se rozezněl notoricky známý hudební motiv uvozující závěrečnou skládačku s dalším samoúčelným rádobyšokujícím zvratem. U sedmičky se mi líbila zápletka i pasti (samozřejmě obojímu se dá snadno vysmát, což platí pro celou sérii) a potěšil Flanary. A jako zakončení téhle překombinované série, v níž je zdaleka nejsympatičtější postavou "vrah" Jigsaw, je to podle mě adekvátní. "Na to zapomeň." ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Saw spadla ze zajímavé série do krvavých hlubin nesmyslného vraždění, vzpomíná a snů na vraždy a vrcholné propletenosti postav, s kterými si scénáristé hrají podle svých zvrácených chutí. "Poslední" díl rekapituluje, ale také vytváří další otázky, aby nekonečný kolotoč vražd, které již ztratily smysl (poučení?polepšení? možnost úniku? Minimální. Doteď mě na sérii bavil aspoň zvrácený podtext pastí( ten je pryč), Jigsaw (ten taky) a důmyslné pasti sami o sobě (v tomto díle nepřítomny). Další díly netřeba, logika se nedá ignorovat donekonečná. PS: ta past s frontmanem Linkin Parku byla blbá. Kdyby jeho život závisel na černochovi neřeknu, ale tohle. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Série vyždímaná do poslední kapky libovolné tělní tekutiny. Zmatený scénář se pokouší dát dohromady náhodně posbírané postavy z různých dílů, převrací některé pointy a neničí tak jen závěr šestého filmu, ale občas i atmosféru celé ságy. Slabým kladem je tragický hlavní hrdina Bobby v sympatickém Flaneryho podání, ale tím chvála končí. Na silně otrávené jednohvězdě, což je pro tuhle kdysi sympatickou krvežíznivost smutná ostuda. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Rating R - tedy přístupno pod 17 let jen s rodičovským doprovodem, byl získán až na 6. pokus. Filmaři se tak úspěšně vyhli nejtvrdšímu ratingu NC-17, tedy pod 17 nepovolen vstup nikomu. (JayZak)
  • Film bol zakázaný v Malajzii a Thajsku. (Paldiny)
  • Ve chvíli, kdy detektiv Hoffman (Costas Mandylor) nechá video, ve kterém uvádí, že chce, aby mu policie vydala Jill (Betsy Russell), není po jizvě, kterou si způsobil na pravé tváři, ani stopy. (Mandalorian)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama