Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (19)

plakát

Konečná (2013) 

Výborná akce, Arný mě bavil, film na pohodu ;)

plakát

Mulholland Drive (2001) odpad!

Další ukázka toho, že hodnocení filmů na čsfd, pro mě postrádá význam, myslím že jsem film poochopil, ale i tak, je to brutální sračka a nuda, dobře holky ukážou kozy, to ale vážně nestačí ani na jednu hvězdičku..

plakát

Kon-Tiki (2012) 

jedna hvězda jako vzpominka na Thora Heyerdahla.. bože to je zase sračka.. ty postavy vypadaj hrozně, vůbec ne věrohodně, někdo tady psal o penězích v každým záběru?.. to netuším ve kterejch?.. celkově zbytečně zdlouhavý a nudný záběry..

plakát

Sin Nombre (2009) odpad!

Za český komentář ubírám 2*.. tenhle film je nějakej divnej, atmosfera gangu mě vážně neoslnila, trapas, počmáreanej zmrd si hraje na šéfe ve školce. a útěk vlakem, cože?. jo dvakrat slezem a vylezem na vagon a film je hotovej, je to fakt sračka..

plakát

Milujte svého zabijáka (2002) odpad!

Na film jsem se těšil, v očekávání super komedie s Michaelem Cerou. Boužel jsem se spletl, totalní nuda, ani jsem to nedokoukal, a to se mi často neděje. Nejhorší film co jsem viděl za poslední dobu. Nechápu hodnocení zdejší komunity.. všechny postavy jsou otravné, příběh je naprosto debilní, prostě odpad.

plakát

Ztracena v pustině (2010) 

Zbytečně nízký hodnocení, film nenudí, prostředí je skvělý, holky jsou nádherný a hrajou hodně dobře.

plakát

Anna, sestra Jany (1975) 

Proč u filmů staršího data řešíte propagaci socialismu nebo ideologií.. prostě taková byla doba. Dneska máte v každym filmu propagaci konzumu, a komerčních výdobitků. Prostě to k tomu patří. Tenhle film má rozhodně co nabídnout, ať je to nostalgická vzpomínka, nebo i konfrontace životního stylu dnešní mládeže ;).. Paní učitelka je tam kouzelná.. holky hrají trochu prkeně, ale i to se dá celkem snést.. rozhodně snesitelnější, než většina dnešní české tvorby.. vlastně ona asi dnes už žádná tvorba není..

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) odpad!

Od samého začátku, mě ten film nutí si myslet že je totálně stupidní.. jo dokoukám to, ať vidím největší nadhodnocenej brak v dějinách.. jen kroutím nevěřícně hlavou..