Biggles

okres Frýdek-Místek
Vyvojar ;o)

ICQ: 96498351

4 body

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2
    • 4.12.2011  20:25
    Bláznivá, zatracená láska (2011)

Dobra, vtipna komedia, ktera trva hodinu a pul, pak se scenaristovi udelalo nevolno a utrousil do scenare poslednich dvacet minut. Pokud si nechcete zkazit zazitek z filmu, vypnete jej po hodine a pul .... myslim to smrtelne vazne.

• 29.8.2010  22:42
    Pozemšťan (2007)

Kdyby se vymyslela lepsi pointa, zkratilo se to na polovinu a hodilo do rozhlasu, asi by to bylo super. Mam rad scifi, mam rad komorni dramata, ale u tohohle jsem temer usnul.

• 21.5.2010  20:32
    Pouta (2009)

Normalne bych dal za 4, protoze nektere casti mne prisly az prilis roztahane. Jednu hvezdicku pridavam za to ze je to cesky film a to takovy, ze jich mnoho podobnych nemame.

• 21.5.2010  20:30
    The Pacific (TV seriál) (2010)

Hodnotim az po shlednuti cele serie. Clovek nemuze nesrovnavat s Band of Brothers a v tomto pripade se jedna o naprosto jinou ligu. Rekneme spise o zcela jiny sport. Nejak mi neni jasne pro koho je tato serie urcena. Misty brutalni sceny jako hazeni kaminku do otevrene lebky, pady do mrtvol a litani koncetin se stridaji s predlouhymi prisladlymi scenami. Nedomrle

• 9.1.2010  10:41
    Beckoning Silence, The (TV film) (2007)

Zdarily polodokument o neuspesnem pokusu o zdolani severni steny Eigeru. Je to napinave, je v tom spousta peknych zaberu na severni stenu, napr detailni zabery klicoveho traverzu, nicmene verim, ze se tento film muze libit i nelezouci casti populace. Nekdo bude mozna prekvapen vetsim mnozstvim flashbacku k nehode, kterou mel Joe Simpson v Andach (viz. film Touching the void) - me uz to ke konci trosku prudilo. Urcite doporucuju

• 20.12.2009  09:00
    Čistá práce (2008)

Takovych filmu bylo a bude. Nicmene bavil jsem se dobre, byly to prijemne stravene dve hodky.

• 20.12.2009  08:58
    Smrt čeká všude (2008)

Film asi neni tak dobry jako starsi vojenske klasiky, ale jelikoz uz tady dlouho zadny dobry valecny nebyl, je treba ho ocenit, protoze si to opravdu zaslouzi. Iracke peklo pro skupinu pyrotechniku je vykreslene perfektne.

• 20.12.2009  08:56
    Avatar (2009)

Davam 4.5*. Film je audiovizualne naprosto dokonaly. Ve spojeni s 3D proste nema chybu a to jsem na to nebyl v IMAXu, jak to vypada tam si ani neodvazuju predstavit. Jelikoz si na filmu nejvice cenim propracovanosti pribehu a neprenesl bych pres srdce , ze by Avatar byl na CSFD zvolen nejlepsim filmem,nemuzu dat plny pocet.

• 10.9.2009  21:21
    Něžné kuře (1978)

Nechapu, co na tomhle filmu mistni osazenstvo vidi. Je to vtipne jako tuctova kriminalka a dramaticke jako tuctova komedie. A to mam rad francouzske filmy...:(

• 2.2.2009  20:57
    Hurá do basy (2006)

Docela vesele, koukal jsem na to v autobusu a to je asi to prave misto, kde si tento film clovek vychutna. Poctive tri *. Na vic to nema ani nahodou, ale jak uz jsem psal, je too docela psina

• 2.2.2009  20:53
    Královna Alžběta: Zlatý věk (2007)

Historicky roman v komiksovem havu. Opravdu ne.

• 12.1.2009  19:09
    96 hodin (2008)

4* v ramci akcnich filmu. Jinak spis 3*. Nic extra na tomhle filmu neni, ale je to svizne a koukatelne.

• 24.12.2008  13:59
    Srdcová sedma (1998)

Lehce nadprumerna romanticka temer komedie. Neurazi, ani nenadchne. Gwyneth je nicmene super. nejsou to tri*, ale tri a pul

• 24.12.2008  13:57
    Ďábel nosí Pradu (2006)

Neuveritelne plytke a nezabavne. Nemam vic, co bych napsal.

• 19.12.2008  22:45
    Prázdniny v Římě (1953)

Nenudil jsem se, to v zadnem pripade ne, urcite to je dobry film, mozna vyborny, ale na 5* to u mne nedosahlo. Tezko rict proc, mozna na me az prilis banalni, az prilis nerealne a usmev Audrey to nenapravil.

• 16.11.2008  00:07
    Mamma Mia! (2008)

Prave doznivaji posledni tony hudby filmu. Vse je blystive, krasne, barevne a ja mam chut vystrelit si mozek z hlavy za to, ze me napadlo se na todle dilko podivat. Nuda,nuda, sed,sed. Stupidni dialogy, idiotsky namet, nechapu co na tomhle filmu kdo ma. Podotykam, nemam nic proti ABBE, prestoze preferuju jinou muziku, nepohrdnu ani touhle hudbou. Davam jednu hvezdu a i to mi prijde az az.

• 12.11.2008  21:34
    Východní přísliby (2007)

Vyborny film z prostredi ruske mafie v Rusku. K vynikajicimu mu ale neco chybi. Bohuzel je to neco nedefinovatelneho. Mozna je to trochu tempa.Cely film na me pusobi trochu ospalym dojmem a s blizicim se zaverem se to nijak nelepsi a nezlepsi :). Za shlednuti ale rozhodne stoji.

• 4.11.2008  18:08
    Kmen Andromeda (TV film) (2008)

O hodne lepsi nez puvodni film ze 70desatych let. Delka je opravdu uctyhodna, nicmene film nenudi. Na to jake shity se ted v oblasti sci-fi delaji, tak je to uplne super :)

• 4.11.2008  18:04
    Kmen Andromeda (1971)

Kniha je spickova, film je horsi. Koukat se na neho nicmene da. 3 a 1/2 *

• 4.11.2008  12:49
    Chaotická Ana (2007)

Nevim, nelibilo se mi to, moc jsem se v tom nevyznal. Od Medema jsem zatim videl 4 filmy, tento se mi moc nelibil. Nejak nejsem schopen rict proc, asi nejsem ten typ na odhalovani skrytych symbolik ...a nemam rad protivalecne agitky.

• 28.10.2008  21:10
    Vicky Cristina Barcelona (2008)

Po navratu z kina jsem dal ctyri, po 3 dnech snizuju na 3*. Nejak se nemuzu smirit s tim jak byla vynikajici Rebecca Hall odsunuta na vedlejsi kolej a prim prevzala Scarlett. Podle me je to velka skoda a film se tim zaradil do zanru komedie, ktera zas az tak nic moc neresi, ale v podstate zase neni az tak vtipna.

• 9.10.2008  21:25
    Final Cut (2004)

Souhlas s ostatnima. Zajimavy namet, film se rozjizdi velmi dobre, ale druha polovina tak nejak odplyne a aniz by prislo vyznamnejsi rozuzleni,tak je konec :).

• 2.10.2008  22:24
    Sběratel kostí (1999)

Slabsi 4* jen proto, ze si myslim, ze se tomuto filmu tady trochu krivdi. Ikdyz ten film ma nejake mouchy, tak dvouhvezdickovy urcite neni.

• 27.9.2008  21:27
    Podezření (2000)

Cely film je v podstate vyslech podezreleho z dvojnasobne detske vrazdy. Z pocatku jsem nechapal, proc ma tento film tady takove spatne skore. Uvod filmu a zhruba prvni pule se odehrava ve sviznem tempu, vypada to zajimave a neotrele. Ve druhe pulce ovsem notne ztraci dech aby film nahle skoncil a ja opravdu nevedel co si mam myslet.Asi neurazi, ale rozhodne nenadchne

• 26.9.2008  18:45
    Gone, Baby, Gone (2007)

Moc pekny film, doporucim, nicmene 5* nedam. Me osobne vadila mirna neprehlednost deje v nekterych okamzicich a obecne scenar. V dalsich vytkach se shoduju s Shadwellem. Urcite ale nadprumerne dilo.

• 22.9.2008  21:05
    Oprávněné vraždy (2008)

Al a Robert bok po boku. Z takove kombinace asi nemuze vzejit nic uplne spatneho. Bohuzel v tomto pripade je vysledek spis horsi nez lepsi. Pribeh na me pusobi znacne neverohodne a to, ze by nekdo sestavil detektivni dvojici ve veku 63 a 68 let je jen ironicka tresinka na dortu :). Ve filmu jejich nadrizeneho ovsem hraje zraly 70tnik, coz dela ze slavne NYPD maly duchodcovsky spolek. Herci hrajou jak muzou, ale ujety scenar s mimonskou milostnou zapletkou proste prebit uplne nedokazali. * scenar, **** herci, davam ***, at nezeru. Pokud chcete Roberta s Alem za kazdou cenu, nevahejte, Kmotra, nebo Heat ale rozhodne necekejte.

• 7.9.2008  21:14
    Úhel pohledu (2008)

Uz dlouho jsem se tak nezasmal, jako u cteni komentaru od lidi, co dali filmu min nez 3*. Bohuzel maji vsichni pravdu. Vsechna klise americkych akcnaku pohromade zabalene do mirne atypickeho havu. Mimoto by me zajimalo, jestli aspon role spanelu hrali rodili mluvci, protoze mi prislo, ze vsichni mluvili jak z magnetofonovych pasek spanelstina pro samouky ; dlouho ve me zustane typek, ktery pote co svym kamionem rozmasiruje auto uplne v klidu vyjde ven a zepta se Que pasa hombre?

• 6.9.2008  21:12
    3:10 Vlak do Yumy (2007)

Dokonce i na western docela krkolomny prubeh filmu. Zase na druhou stranu tomuto zanru je treba leccos odpustit, napriklad realisticnost:) Celkove si myslim, ze film je fajn, kdo ma rad westerny neprohloupi. Herci vyborni. Hvezdicku ubiram za konec, protoze co je moc, je moc :)

• 5.9.2008  23:32
    Po svatbě (2006)

Hezky film, urcite jeden z nejlepsich, co jsem letos videl. Severska kinematografie se nezaprela. Lehka inspirace dogmatem. Na druhou stranu strihaci se pomerne vyradili. Scenar sice na muj vkus trochu deravy, ale vynikajici herecke vykony me nenechaly usnout (ikdyz jsem sel na film po vycerpavajicim pracovnim tydnu v patek od 21 jen proto, abych dorazil predplatne do kina :) ).

• 23.8.2008  12:20
    Mission: Impossible III (2006)

V porovnani s podobnymi snimky vyrazne kulha.

<< předchozí 1 2