Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 240)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí jsem z tohohle filmu nebyla tak úplně nadšená, protože mi přišlo, že první půlka byla dobrá ale ta druhá už pokulhávala. Pak jsem se na to ale podívala znova a zřejmě to bylo tím, že jsem věděla co od toho čekat, ale líbilo se mi to o hodně víc než napoprvé. Sice ta délka by snesla být o něco kratší, ale to je jenom detail. Je to jedna z těch lepších romantických komedií se spoustou vtipných a pro mě docela nezapomenutelných scén. Takže se mi to vlastně dost líbilo (teda až na ten úplný konec, to byl děs..and they lived happily ever after). Ta rodinná rvačka ke konci tomu dodala korunu na vtipnosti :D 4* Trvalo mi pět vteřin než jsem se zamilovala do Ryana Goslinga, ten kdyby se mě snažil sbalit, tak by se rozhodně nenadřel, ani by se mnou nemusel dělat ten Dirty Dancing. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hřejivost, maloměštáctví, nevěry, falešné rodinné hodnoty a klišé- a samozřejmě všechny postavy dokonale propleteny v jeden uzel, třebaže Los Angeles není zrovna Dolní Lhota. Vlastně by to mohl být vlezlý český film od Hřebejka nebo Vejdělka, nebýt o třídu lepších herců a o dvě třídy lepších dialogů. Btw. koncept wingmana byl mnohem lépe využit třeba v Hitchovi. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Totálně americky přehnané, jenže herci tuhle shitku táhnou o pět levelů výš, než ve skutečnosti je. Pokud by zde nehrál Gosling a Carell, tak je to trochu více za uši přitažená Rosamunde Píčer a její německé hovnoromance. Takhle je to nereálná blbost, která je nesmírně zábavná a vtipná. Jen se tvůrci opět nemuseli tak okatě postavovat za ženský pohled (já tě můžu podvést s kolegou, ty idiote, táto od mojí rodiny, ale jakmile ti jasně řeknu, že chci rozvod, vykopnu tě z tvýho baráku a ty budeš píchat jiný, tak jsi morální nula a nebudu tě už chtít nikdy ani slyšet) ..... 80% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě Gosling předvědčil, že umí hrát (Drive), ale od tohoto filmu se stává součástí mých erotických snů - jinak se to říci nedá. Ten chlap je zkrátka natolik sexy, atraktivní a charimatický, že bych se na něj vydržela dívat několik hodin. K filmu více později. Anebo radši ne. Při dalším přemýšlení o filmu nebo po jeho druhém zhlédnutí bych šla s hodnocením níž, ale napoprvé mě to emočně vzalo a řada scén mi připadala vtipných (nákupy) a režisérsky dobře zvládnutých - co do rovnováhy mezi naprostým kýčem a citovým vydíráním (volání na zahradě). [Kino] ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Taková hvězdná konstalace, a takový plytký výsledek. Co na tom, že před kamerou září herci jako Carell, Moore, Emma Stone nebo nový lamač dívčích srdcí Ryan Gosling, když jsou součástí scénáře tak naivního a prvoplánového, že to při vší snaze prostě nešlo ignorovat. Tři romantické linie do sebe sice krásně zapadají a první setkání všech aktérů tváří v tvář pozvedá celý film na trochu vyšší úroveň, ovšem s výjimkou Goslingovy aférky jsou příběhy málo zajímavé, v některých ohledech vyloženě přitažené za vlasy (toho malého kluka bych střílel) a navíc slepě předvídatelné krok po kroku až do závěrečného usmiřujícího happyendu. Nechci moc kritizovat, protože to si tahle komedie určitě nezaslouží, ale jak jsem se jednoduše moc těšil a očekával skoro americkou Lásku nebeskou, tak nakonec jsem musel skousnout jen další rutinní, ani ne moc vtipnou, ani nijak originální podívanou. 70% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Emma Stone (Hannah) je ve skutečnosti o pouhé 3 dny starší než její herecká kolegyně Analeigh Tipton (Jessica). Mezi filmovými postavami je ovšem rozdíl téměř 10 let. (oje)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama