Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (133)

plakát

Cable Guy (1996) 

Takže… The Banshees of Inisherin jsou remake Cable Guye?

plakát

Krajina střelců (2003) 

Poctivej western. Melodrama jak hovado, ale když se střílí, střílí se ostrejma. Duvall zase ukázkovej táta, Gambon záporák. Costner je Costner - ale v tom je naštěstí nejlepší. Do toho jsou všichni od bláta. A láska a násilí vše spasí.

plakát

Legenda o Kašparu Hauserovi (2012) 

Film jak stvořen pro mě, který se mi ale vůbec nelíbil. Bangery jak pro mě, který se mi líbili moc. Promiň, Tome. Stydím se.

plakát

Francouzská spojka (1971) 

New York. Fízlové pobíhaj po ulicích a sledujou crooks. Občas někdo vytáhne kvér, vystřelí, utrhne bagetu. Friedkin je opomíjenej polobůh kinematografie 20.století.

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

Moderní mýtus. O čem všem, tím si ještě nejsem jistý.

plakát

Boj o moc (2018) (seriál) 

S01+S02+S03: Takhle se píšou postavy. Kendall fuckin Roy; wow. Jeremy Strong ho tahá až na samou hranici. Brilantní. Succession aneb když je dysfunkce vysoce funkční. Tohle je opravdu lahůdka - jako ostatně říkají všichni.

plakát

tick, tick...BOOM! (2021) 

Ten film nemá toliko můj respekt jako má moje sympatie. Neví, čím přesně chce být (či s tím neumí úplně přesně pracovat), a když to zjistí, jde o veskrze banální příběh (ne že by tedy na takých nic nebylo anebo nebyly často pekelně důležité). Zcela objektivně je to maximálně za 3* a za dva roky si na to nikdo nevzpomene - ačkoliv Jonathana Larsona (a jeho dílo) bychom měli držet v živé paměti. Garfield nadále potvrzuje nejen své schopnosti herecké, ale především schopnost vybírat si zajímavé role v opravdu zajímavých projektech; ať už dopadnou jakkoliv.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Když jsem byl malý kluk, moje maminka s úsměvem o určitých svých oblíbených filmech mluvila jako o "filmech na žehlení", tzn. že je mohla vidět mnohokrát, vždy se jí líbily a ne vždy u nich musela dávat 100% pozornost - a tak u nich klidně mohla žehlit. Tohle je můj film na žehlení, mami.