Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (154)

plakát

Láska z donucení (2022) (seriál) 

Ono je to společenské drama o nerovnoprávnosti v muslimských tradičních rodinách.   Nevěřím vlastním očím.

plakát

Nadějná mladá žena (2020) 

Zdálo se mi  banální, ale dokoukala jsem - závěr mne odměnil za tu trpělivost. Prostě kámošky až za hrob. Nechte se překvapit!

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Úžasné. Temné i jemné, šokující jakož i mravoličné, staromilské i démonicky sexy. Havrana přesně tak akorát.  Přitom věc šlo zkazit na tisíc způsobů, takže tím víc obdivuji veškeré tvůrce.

plakát

Ztracená rodina (2023) (pořad) 

Pořad stojí a padá s paní Pergnerovou.

plakát

Hoří jako papír (2023) (seriál) 

Osmidílná telenovela, na kterou se dalo dívat úplně v pohodě. Bez zbytečných vycpávek. Odpočinkové to ovšem být mělo - a bylo, odpočinula jsem si u toho dobře. Ale pozor: nejde o mysteriózní thriller, v tom je anotace zcela zavádějící.

plakát

Zaklínač - Umění klamu (2023) (epizoda) odpad!

Začala jsem sledovat tuto epizodu, protože v hodnocení byla chválená. Není ale možné, abych toto vydržela. Dabing je totální tragédie - což je černá růže nahoře na dortu stupidity díla. A to nemluvím o zpěvu Marigolda, o líčení čarodějek, o věku Ciri, o čemkoli, co může kohokoli na tomto napadnout. Proč se to stalo?

plakát

Vědma - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Nevydržela jsem dlouho, herecké výkony na úrovni mikulášské besídky mne vbrzku dokonale odrovnaly. To snad ani není možné, že toto spatřilo světlo světa.

plakát

Queenmaker (2023) (seriál) 

Ohromná jízda po jedněch volbách na starostu Soulu. Trochu pohádkové, nicméně byla jsem nadšena.

plakát

Pozvánka do pekla (2022) 

"Vy moderní ženy jste tak nevděčné!"  Spokojenost, čekala jsem klasický horůrek na dobrou noc, s prima starobylým panstvím a trochou romantiky - což jsem také dostala.

plakát

Úniková hra (2019) 

Není úniku... Člověk si prostě vždycky znovu pustí nějakou tu oddechovku. Únikovka nebyla špatná a o těch atomech, co se při pozorování nemění, si chci zjistit víc.