Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Scala/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nápad a námět, hlavní hrdinka mi byla velice sympatická, nejen svojí chytrostí, prostředí je krásně a do detailu zpracované MÍNUS: očekával jsem lepší atmosféru a větší využití námětu/// Shrnutí: zvědavost byla větší než výsledný zážitek. Kupodivu mě to docela nechalo chladným, jak k většině postav, tak i k ději samotnému. Chyba však určitě není v hercích, ač vesměs méně známé tváře, tak rozhodně svoje postavy herecky zvládli dobře. Ani samotné prostředí není špatné a nápady na místnosti jsou fajn minimálně do filmu, protože v reálu to až taková zábava asi nebude. Problém bych viděl trochu v žánru a přístupnosti. Filmu by více slušel čistokrevný horor, sice by to celé bylo pak účelové, takto ovšem nechápu o co tvůrcům vlastně šlo. Jako psychologický thriller by se hodil jiný námět, nebo možná mám jen dojem, že to až tak nefunguje. A díky přístupnosti není potenciál plně využit, jinak řečeno další Saw od toho nečekejte. Závěr je však zajímavý a dává tušit nové filmové sérii./// Celkem 65%/// ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $57,005,601Tržby Celosvetovo $155,535,659Tržby za predaj Blu-ray v USA $612,044Tržby za predaj DVD v USA ║ Námet na thriller alebo horor ako lusk, len škoda že ten potenciál sa nedokázal lepšie využiť. Občas to trpí prílišnou banálnosťou, či ako že prekvapením, ktoré nedokáže skutočne dostať. Príde mi to tak ako taký rýchlo kvas. /60%/ ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Režisér pri svojom debute príjemne prekvapil a následne získal dôležité skúsenosti pri jednej z častí hororovej série Inisidious, ale jeho prvý individuálny projekt ma príliš nepresvedčil. Atmosféru sa mu darí tvoriť a páčilo sa mi, že sa masakre rozbehnú velmi rýchlo, ale celkovo je tu až príliš cítiť inšpirácia kultovými klasikami s podobnou tematikou. Film ubehne velmi rýchlo a v podstate sa dej plynule prenesie do sequelu, čo sa v hororových sériách nestáva často a tvorcovia občas bojujú s prepojením dvoch snímkov. Slušný priemer. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Politicky korektné osadenstvo sa márne pokúša utiecť pre istou smrťou a hoci v porovnaní so Saw 1 či 2 sú tu pasce omnoho menej nápadité, prekvapení je tiež menej, stále sa to dalo pozrieť. Len nechápem prečo už na začiatku sa dozvieme skoro celé finále. Inak si stačí pozrieť trailer, v ňom je všetko. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný horor. Trochu mi to připomnělo sérii Saw. Parta lidí je zavřená v budově, ze které se musí dostat pomocí logických úkolů a kombinace vlastních dovedností. Úkoly jsou navržené přímo pro ně, ve smyslu, že odkazují na jejich životní zážitky. Většina herců není moc známá. Roztomilá Deborah Ann Woll tu hraje pro ni ne úplně typickou roli vojačky. Některé úkoly jsou vážně dost drsné. Jinak nejde o nic výjimečného. Končí to trochu otevřeně. "Já chci ven!" ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)
  • Písnička, která hraje v jedné místností pořád dokola, je „Downtown“ od Petula Clark. (Duoscop)
  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama