Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer s Geraltem se vyfiknou na honosný bál, ale během prohýřené noci se ukáže, že všechno je pouhý klam. (Netflix)

Recenze (49)

Bender0101 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je libo dvacetiminutovou epizodu nataženou na dvojnásobek pomocí opakování scén (buď 1:1 nebo z jiného úhlu) a nataženého dialogu, který nejenom neobsahuje prakticky žádný humor ani význam z knih, zároveň obsahuje sotva hrstku podstatných informací? All in not, as it seems! Ve které je Stregobor očividná vějička a "tvůrci" si myslí, že všichni zapomněli na konec první série, kde je Vilgefortz tak trochen chuj? Prosím! Přidáme rakovinotvornou písničku pro ichtyly, kteří nevědí, že All is not, as it seems! a radši budeme opakovat, ať to publiku doteče. Zakončíme překvapivým, neskutečným odhalením, že nejlepší detektivní metoda je podělaná šťastná náhoda; není však čas všechno vstřebat, následuje retardovaný cliffhanger... Nejlépe hodnocený díl první části? All is not, as it seems! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo, nebolo....alebo prilis dlhy bal. :) Pozrime sa na 'NIC' z viacerych uhlov. Nevadia mi intrigy mocnych, ci pletichy magov. V knihach i v hrach to bol celkom zaujimavy prvok. To, ze nam cely cas nukali stareho fuzaca bolo taktiez priehladne. Co mi vsak vadilo, ze postavy konaju nevyspytatelnymi sposobmi bez toho, aby sme napriec dlhymi epizodami poznali ich motivacie - inymi slovami, neuveritelnost charakterov. Pocas sledovania tejto epizody som sa nudil. Slabsi priemer. 35% ()

Reklama

Budulmanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý díl třetí série Zaklínače. Pátej díl dělal konečně někdo, kdo to tvl aspoň četl !!! Celá hodina je vlastně čistě jen konverzační, kompletně celá čistě jen jeden bál na Thaneddu, poskládaná z různých zase jen čistě konverzačních střípků a jak vidno, ono to jde i bez šesti a víc údovejch monster a bez akce! Kdyby ke všem předchozím dílům téhle doposud hodně nepovedené série přistupovali přesně tak, jako k tomuhle dílu, bylo by to naprosto jinde! A končí to přesně tím "úžasně/debilním" cliffhangerem, kterej "chceš", když máš na další díly čekat jak dlouho? Měsíc? Proč to takhle není celou dobu? Mno a teď si fakt jen "chvilku" počkat, až se všechno totálně po... ()

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslíš, že jsme to zvládli? Haha… ne. Nezvládli. To, že se šetří záběry a proto se používají vícekrát mi neva. To, že zdejší pletichaření připomíná dětský hádky na pískovišti mi teda va, ale co už. Ale to, že majstrštikem série je rádoby hádka o Yennefer, která se během toho zdejchne zaujatě čmuchat… to mi ale pije krev. Je až k smíchu, jak tupé ty postavy jsou a že nikoho ani nenapadlo zauvažovat nad tím, že Stregobor je až moc jednoduchý cíl. Jenže… to by se museli scénáristé víc snažit a vono se jim očividně nechce. Tvůrci totiž pro zaklínače nedýchají, oni ho podle mě ani nemají rádi. Divím se Henrymu, že to s nima vydržel tak dlouho. ()

MarekPlachky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z objektivního hlediska se jedná o lehce nadprůměrnou epizodu průměrného seriálu. Největším odvazem je rámcově retrospektivní vyprávění (styl přímo převzaný z kapitoly o bálu na Thaneddu), což je sice velmi odvážné pro tvůrce, ale mimo seriál se nejedná o nic světoborného. S odřenýma ušima je díl tak na 4 hvězdy... ALE já jsem gigantickým fanouškem knih (plus jsou události na Thaneddu mojí nejoblíbenější částí ságy). Při sledování se prostě aktivovala část opičího mozku, která viděla události z knih a způsobila aktivaci neuronů. Geralt mluví s Vilgefortzem o neutralitě a obrazech = mozek šťastný; Sabrina a její šaty = mozek šťastný, slyším jméno Artaud Terranova, Fercart či Marti Sodergren = mozek šťastný; vztah Lydie a Vilgefortze = mozek šťastný. Bál na Thaneddu před blížící se bouří = mozek šťastný... Jen doufám, že poslední tři díly nepokazí dobře našlápnuté finále. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama