Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (5)

plakát

Donšajni (2013) 

Celý film na mě vrhá dojem, že ho pan Menzel natočil jen tak v oddychovém čase mezi jeho velkými filmy. I tak mě Donšajni velmi mile překvapili. Je to nenásilné nahlédnutí pod pokličku operního světa a já se příjemně bavila. Jan Hartl byl ve své roli výborný.

plakát

Líbánky (2013) odpad!

Je spousta filmů, kde není stěžejním bodem neustálá zvratovost příběhu, a přesto se zapsaly zlatým písmen do kinematografie. Bohužel to není případ Líbánek. Celkem jednoduchý děj se táhne jak žvýkačka k zbytečnému emočnímu profackování diváka. Každý příběh by měl skrývat i kousek tajemství, ale zde se nám pan režisér snaží "pravdu" nejen naservírovat na stříbrném podnosu, ale neváhá ani složitě vysvětlit příčiny a důsledky v podání nekončících monologů. Jinak oceňuji práci s kamerou a zajímavý námět filmu.

plakát

Vyhoštění (2007) 

Skvělý film bez zbytečných emočních ataků na diváka a nejlepší práce s kamerou, kterou jsem kdy viděla.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Největším zabijákem toho dílka byl námět a scénář. Jindy skvělý Richard Krajčo se ve své roli plácal jako ryba na suchu. Z kina jsem si odnesla spíše rozpačité pocity, které se doma rozplynuly v sladké nic.. Přesto si film ode mě zaslouží 1 * za výborného Davida Novotného, a protože český film se musí podporovat.

plakát

Cabiriiny noci (1957) 

Nevídaný a nepřekonatelný herecký koncert Giulietty Masiny, silný příběh o naději a touze po obyčejném, slušném bytí a životní realita na závěr, ve mně zanechává pocit radosti, že jsem byla při tom.