Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (5)

Legion

Legion (2017) (seriál)

Legion je pojmenovaný po biblickém démonovi, ve kterém spočívalo mnoho zlých duchů, a když se ho Ježíš zeptal „Jaké je tvé jméno?" Řekl mu: „Mé jméno je Legie, protože je nás mnoho."

Legion

Legion (2017) (seriál)

Dan Stevens se během seriálu naučil hrát na banjo.

Legion

Legion (2017) (seriál)

Jak je v seriálu naznačeno, otcem Davida (Dan Stevens) je také mutant, jehož jméno není přímo řečeno, ale jsou uvedeny jeho schopnosti a záběr na jeho typické kolečkové křeslo. Tento muž není nikdo jiný než Charles Xavier, aneb Profesor X, známý z filového universa X-Men od společnosti 20th Century Fox. V těchto filmech jej hráli sir Patric Stewart a James McAvoy. Stewarta pozval k účasti v seriálu Legion herec Dan Stevens v talk show Jamese Cordena. Stewart odpověděl: „Určitě. Na 100%!“

Workaholics

Workaholics (2011) (seriál)

Herci ve skutečnosti nějakou dobu v domě opravdu žili, prý to bylo šetrné opatření z důvodu obav o zrušení seriálu. Anders Holm, který hraje Anderse Holmvika, v domě nežil, bydlel s přítelkyní.

Workaholics

Workaholics (2011) (seriál)

Blake Anderson, který v seriálu hraje Blakea Hendersona, začínal jako amatérský wrestler. Pódium měli u Kylea Newachecka, který hraje Karla, na dvorku a bylo to jejich první televizní vysílání. V seriálu je pak wrestling často zmiňován nebo parodován.

Reklama