Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (3)

Lucy Boynton (herečka)

05.08.2016

Herečka Lucy Christabel Boynton se narodila 17. 1. 1994 v New Yorku, kde do svých pěti let také vyrůstala. Následně se její rodina přestěhovala do Velké Británie a Lucy našla nový domov v jihovýchodním Londýně. Matka Adriaane Pielou se živila psaním článků o cestování, otec Graham Boynton pracoval jako editor článků o cestování… (více)

Sheila Vand (herečka)

17.10.2015

Americká herečka Sheila Vand se narodila 27. dubna 1985 na předměstí Los Angeles, ale vyrůstala v Palo Alto nedaleko San Francisca. Její rodiče emigrovali do Spojených států kvůli irácko-íránské válce. Íránské kořeny lze snadno rozpoznat i v jejím obličeji, zejména její tmavé vlasy a oči jsou typické pro perské ženy. Přísní… (více)

Marcin Dorociński (herec)

23.10.2014

Celým jménem Marcin Grzegorz Dorociński se narodil 22. června 1973 v obci Milanówek a vyrůstal v blízkém Kłudzienku nedaleko od Varšavy. Jeho otec pracoval jako kovář, matka byla v domácnosti. Má dva starší bratry a jednoho mladšího. Od dětství rád hrál fotbal, ale jeho sny o fotbalové kariéře zmařilo zraněné koleno. Již ve… (více)

Reklama