Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (54)

plakát

Trollové (2016) 

Povedená pohádka :) Jen se divím, dle hodnocení ostatních, co dokázali v životě oni, když filmům dávají ** hvězdy ...

plakát

Tajemství: Odvaha snít (2020) 

Povedený romanťáček na povedené téma...pro pohodový večer ve dvou u sklenky vínka...prostě oddechovka :)

plakát

Upgrade (2018) 

Výborné Sci-FI. Teda jestli to ještě Sci-Fi ještě je...kategorie horor si myslím není úplně na místě. Určitě stojí za to shlédnout, snad jen už by konečně mohli všem americkým scénaristům a režisérům řící, že pokud se drží dva lidi a toho jednoho zabije proud, tak ten druhý na tom nebude jinak...ale jinak super.

plakát

Lví král (2019) 

Všichni tady dávají kritiku tomu, jak to režisér předělal. Předělal to tak jak hlásil. Ale to jste snad už věděli z TRAILERU, když jste šli do kina, nebo ne? Hlavní rozdíl vůči animované verzi je realičnost ... Je to prostě předělaný originál, pár nových scén sem tam trochu jiné texty, ale jinak příjemná a dojemná podívaná. Za mne a rodinu jinak povedené a příjemně strávené 2 hodinky :)

plakát

Dejte mi pokoj! (2014) 

Opět povedná komedie :) Některé hlášky velice luxusní :)

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Moc povedená satirická komedie :) Francouzské komedie jsou prostě klasika :)

plakát

Mezi půlky (2014) (pořad) 

Satiristický pořad, který někdy vtipně vystihuje dění v naší republice. Někdy je díl super a někdy těžce pokulhává...

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Zdravým všechny. Komu se líbila jednička tak si myslím - počkejte až bude dvojka na DVD. Za kino to rozhodně nestojí...Příběh do půlky OK, ale pak takových scén typu 5,4,3,2....vše zachráněno. No nevím. efekty a zvuk ok, ale ten příběh... Není to úplně zlé,ale závěr doslova POHÁDKOVÝ typu DEUS-EX MACHINA. Jednička byla SCIFI-KOMEDIE a tohle je KOMEDIÁLNÍ SCIFI s prvky PARODIE...Znova by jsem nešel a dávám 60%. Jako odlehčující film po náročném dni s pěknými efekty - dobrý

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Tak jsem se právě vrátil z kina a celkový dojem 80%. Warcrafta jsem hrával ještě na 386ce :) Pak W2 a nakonec 3 včetně datadisků. Řekl bych, že z tématických zápletek okolo Warcraftu je to vcelku povedený scénář, který má rychlý spád a 2 hodiny v kině utečou jakou nic. Efekty výborné a UI postavy mají velmi realistické pohyby :) Zvuk a zvukové efekty akorátní. Příběh klasické záplětky dobro vs. zlo :) Za mne velice povedené oproti jiným filmům podobného ražení. Český dabing povedený a s 3D vcelku solidní zážitek. Oproti LOTRovi bych vyzvedl rychlost děje. Ukončení 1. dílu jsem čekal trochu jiné, ale nevadí, už se těším na Warcraft dvojku... Nejvtipnější scéna: Proměna stráže v ovečku :) Nudná či nedotažená scéna: Golem a souboj s ním - to se opravdu zadrhlo Nejefektivnější scéna: Vysávání životů kouzelníky - to je brutalitka :) Pokud zvažujete zda jít či ne, tak : - pro hráče - povinnost - pro veřejnost - za mne určitě jít, v současnu se točí daleko horší remaky her...

plakát

V hlavě (2015) 

Za mne jen tohle. Tento film je skvělou podivánou a výborným nápadem! Emočně správně rozvrácený film ;) Moc pěkný nápad na společně strávený večer, ikdyž spíše pro dospělé...určitě zařadit do své sbírky!