Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Odpočinkový film, který jistě nenadchne, ale na druhou stranu také neuškodí a nejde o promarněný čas, jako u některých snímků. Pokud si divák odmyslí nesmyslné sci-fi scény a nekouká na film kritickým okem, jde o "Piráty z karibiku" v dalším (ne novém) kabátě...

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Opět jeden z vrcholů součané kinematografie a ukázka toho, co jsou producenti ochotni udělat pro zisk... Snímek, který bude nudit i nejzapřísáhlejší fandy této ságy. Kromě závěru velmi slabý zážitek. Nejhorší je, že si nedáme říct a určitá část bude chtít skouknout i část 2, potažmo 3. Do kina divák chodí a očekává, že za dnes nemalou částku, dostane NĚCO, bohužel poslední doou toho je méně a méně.

plakát

Hunger Games (2012) 

Tento film mě přesvědčil, abych se na CSFD zaregistroval...Film je slátaninou snímků, neoriginální a s trapně předvídatelným příběhem. Uvažoval jsem o odchodu z kina, na filmu mě nezaujalo naprosto nic. Jen mě neustále nejde na rozum, jaké věci se dnes dokáží natočit a ještě rozpoutat reklamní kampaň, která má NÁS přesvědčit, abycom vyhodili za takovouhle věc peníze.... jedním slovem špatné, výrazně NEDOPORUČUJI.