Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

The Girl in the Café (2005) (TV film) 

A opět v závěru Sigur Rós (doufala jsem, že ve snímku zazní, přece jenom, děj se odehrává převážně v Reykjavíku), skvěle!

plakát

Život Adèle (2013) 

Nejvíc strhujícím momentem pro mě bylo setkání Adele a Emmy po letech. Ztráta milované osoby, to, jakým způsobem ji herečka procítila, zapříčinilo, že jsem se do role sama vcítila (umocnila to navíc zkušenost s prožitím něčeho podobného)... Detaily tváře hlavní hrdinky jsou delicious, protože ona je ták kouzelná:)

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Tímhle asi ničím nepřispěju... ale co je to ku*va za divnofilm? Dědek mě bude strašit ve snách ještě několik nocí, o "lehké" kopii momentů z Requiem for a Dream nemluvě... anebo jo! -Hnus. Nejvíc mě jeb*e ta kopie. Bohužel kvůli tomu ani nemohu posuzovat kvality onoho filmu.

plakát

50/50 (2011) 

(hovorově) Film, jenž mě hodně oslovil, skýtá mnoho působivého a citového – od přátelství Adama a Kyleho – Kyle, ten pravý dobrácký kámoš do deště, zároveň však správně husťácký - přes skvělý soundtrack, který ke všemu tomu dění vyhrává, až po epickej závěr, v němž opět figuruje hudba, přičemž nejvíc si to dávají Liars…

plakát

Naboso (2005) 

Od kdy se ze mě stala taková sentimentální divačka? Pozoruhodný, dojemný příběh, místy vtipem protkaný. Leiliny hlášky typu "srazili jsme se s kuřetem" nebo "měsíc rozsvítil lampičku" mi vyvolaly dlooouhý úsměv na tváři, nejkrásnějším okamžikem pak pro mě byla scéna v hotelu u okna a následně pak vidět tu radost ve tváři Leily, když se proháněla na kolotočích. Wow!

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Skvělé zpracování, výprava, kamera, záběry.. famózní hudba by Trent&Atticus ..jen bych opakovala předchozí názory, dle mého dobře vystihující komentář - Djkoma-. Btw. Rooney Mara je pro mě novým objevem, co se oblíbenosti hereček týče:)

plakát

Jump street 21 (2012) 

:DDD Johnny Depp mě překvapil a vylekal zároveň, přesto, že jsem v obsazení četla jeho jméno, tudíž i počítala s tím, že se má ve filmu objevit. Leč film jsem měla rozkoukaný asi týden, úplně jsem na Johnnyho zapomněla. Takový štěk:) opět:)

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Ačkoli prý zatím nejlepší, zkrátka, výstižně a doslova - "přetažené za vlasy".