Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (450)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a Activity nám pokračujou. Naštěstí jsem druhý díl viděl někdy na začátku roku takže mi nijak to opakování nevadilo. Nicméně i tak si myslím že točit další a další díly nemá moc smyl. Ale jak jsem řekl filmy vidím s velkým odstupem takže nějak zklamanej(navíc druhej díl byl hroznej) nejsem. tenhle díl je průměrnej, pár lekaček se tu našlo ale film na mě nezapůsobil tak jak jednička u který jsem se poté bál jít na záchod. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, či horory už taky nejsou co bejvaly, mám v tom mezery, ale upadá to nějak. Bejvák to byl obstojný, až na oblíbené americké open space pokoje - pro děcka riziko pádů ze schodů, pro rodiče nahrážka antikoncepce. Ještě pár chyb by se na tom kvartýru našlo plus sem tam zemětřesení není taky žádná sláva. No a to je tak vše. Vlastně se neustále natáčelo v baráku, asi v rámci propagace pořadů Bydlení je hra, Prostřeno! nebo Jak se staví sen (bourá). V roce 1988 se tomu říkalo kamerování, dnes se to nazývá Stalking. Výraz pochází z Ameriky 90. let 20. století. Že by pouhá náhoda?! To zas byl neskutečný propadák, čeče... ;-) ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

UUU. Což o to, první půlka byla slabá, podobná předchozím dílu, nic nového, bez nápadu.. Ale poslední půl hodina opravdu stála za to. Bál jsem se u filmu, ale to hlavní, že mě zmrazil a nahnal husinu. A to ve chvíli, kdy tatínek šel přes verandu do místnosti a tám se zjevily nějaké depresivní neexistující "babky". Toto mě prostě dostalo. Posledně podobný emocionální pocit jsem ucítil při filmu ti druzí, kdy se našla fotka, kde se nacházely osoby, které ve filmu působily do té doby jako sluzi. No a na té fotce byly od nějakého roku 1813 mrtvé... Tam jsem taky ucítil reakci - zmražení, husinu, depresi v dobrém slova smyslu. Zpět k filmu paranormal. Za první půlku jsem měl chuť dát 2 hvězdy. Od půlky se to blížilo "průměrnými třemi hvězdami", ale za týž zmiňovaný konec dávám ještě o hvězdu víc. Celkově to film nebyl, co by divákovi dal něco jiného, než předchozí díly, ale pro mě ty duchařiny a jejich scény dostávají. Ale ne vždy. Viděl jsem spostu duchařin, ale většinou to dopadá stejně: průměr a žádné překvapení a emocionální vzrušení... 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jakožto neznalci předchozích dílů mi vyhovovala zejména délka. Premisa je jasná: něco je v domě a nedá to jeho obyvatelům spát. Poptávka po nějakém posunu je, zdá se, zbytečná. Dialogy kolem jsou totiž úplně o ničem, totálně unavují před nočními scénami, dramaturg si zřejmě vždycky zašel na hodně dlouhé kafe. Grády to nemá, divák se vlastně ani nijak zvlášť nebojí. Prvnímu dílu pomohla výživná mediální masáž, těží z ní i pokračování. Otravná série (to si troufám říct, protože je mi jasné, že ostatní díly jsou totožné), u které si jen můžeme tipovat, že Paranormal Activity 13 se bude odehrávat v nějakém bulharském panelákovém bytě. A duchy přijde vymlátit Steven Seagal. PS: Dcerky a otáčející kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla fajn. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby najlepší z celej trilógie, hoci ma opäť iritovala nelogickosť chovania postáv ( jednoducho si to svetlo v dome nezapália... ). Mohol to byť dobrý stredometrážny film, to by sa však v kinách nevynímalo. Aby som len nekritizoval, v strede filmu je dosť dlhá scéna, kedy sa kamera natáča raz doprava, raz doľava a vtedy sa dalo napätie krájať. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama