Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (7)

plakát

Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (2011) (TV film) 

Phineas a Ferb je jeden z nejdokonalejších animovaných seriálů, ale myslím si, že pro klasicky Phineas-Ferbovských vtípků je dvacet minut akorát. Film je protažená verze jednoho seriálového dílu, což mě příliš nevzalo.

plakát

Zátoka (2009) 

Nečekala jsem, že se dá u dokumentu brečet. Okamžitě mě přepadl typický nával pocitu zodpovědnosti k planetě Zemi. Od zejtřka nebudu každej den žrát sardinky ve vlastní šťávě! ... Dokument je zajímavý, chytlavý a dokonce i napínavý (že někdy ve svém životě použiji spojení dokument-napínavý jsem skutečně netušila). Na druhou stranu, hlavní strůjce Rick mi byl mírně nesympatický a celý tým zachránců až mírně přamerikanizovaný.

plakát

Marley a já (2008) 

Achjo. Tak jo. Zvládla jsem to dokoukat do konce, i když posledních pět minut za pomocí čudlíku "přetáčení." Rodinnej film, u kterýho sestřička uroní slzičku, máma povzdechne a otec dodá: "přepíná se na fotbal." Skutečně se mi zhnusila Jennifer A., která mi silně připomíná naší nateklou Dádu Patrasovou a ani O. Wilson mi nepadnul do oka, jeho nos mi stačí vidět v jednom filmu maximálně jednou do roka; nemluvě pak o psovi, kterýho bych - bejt jeho majitelkou - asi nakopla do prdele v prvním roce života. Ufff.

plakát

Pařmeni (2011) 

OK, nezasmála jsem se TOLIK, jak jsem čekala, i tak jsem si ale tenhle film podle svého očekávání celkem užila. Oddechovka s vtipem, na mě ale s až moc sladkým koncem.

plakát

Piráti! (2012) 

Mám ráda pohádky. Miluji pohádky s nápadem. Zbožňuji pohádky, které dávají smysl, zasmějete se u nich a nemáte pocit, že věková skupina, které je pohádka určena, se nepohybuje někde kolem 5 let. Uvííííí, Piráti bodují a konečně zase něco pořádnýho!!!!

plakát

Kronika (2012) 

Poprvé jsem se setkala s filmem "natočeným" hlavním hrdinou filmu a toto zpracování se mi velice líbilo. Děj byl možná trochu "o ničem," napínavý závěr ale tento malý nedostatek zachránil.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Koukat na film se dalo vydržet do konce, nečekejte ale žádné hluboké myšlenkové pochody. Silně mi připomíná filmy typu "Piráti z Karibiku" - nějaká omáčka, proložená bitkami zloduchů a hodných se žádoucími efekty.