Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Příběh není špatný. Ale upřímně mě dost zklamaly herecké výkony. Takže to celý film dost shodilo. Taky by mě zajímalo, kolik variant ještě bude. Minule bojoval s T-rexem, teď příšery, příště Godzilla. Není nutné vidět

plakát

Wonder Woman (2017) 

Dost nudné a docela dlouhé. Přijde mi, že DC se ty komiksy moc nedaří. Poslední pěkný byl Muž z oceli, ale od té doby nic moc. Film mě vůbec nenadchl. Pár dobrých scén, ale upřímně řečeno ve většině z nich byly hodně vidět efekty. Takže to ještě víc vypadalo, jako pohádka. A hlavní odpověď na otázku, kdo je Arés byla odpovězena již v polovině filmu, ne až na konci. A vycpané brnění hlavní hrdinky nebylo také nic moc. Škoda

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Nic, co bych musel vidět znovu, ale na český film to ušlo. Nebyl to až tak velký průšvih. Ale nevím, proč jsou z toho všichni tak odvaření. Kdyby tam nebyla, již z prvního dílu, osvědčená dvojice Trojan a Dvořák, kteří se špičkují, tak zase film o ničem.

plakát

Hra o všechno (2017) 

Jedním slovem...NUDA. Nic záživného. Ztráta času

plakát

La La Land (2016) odpad!

Jestli tohle je budoucnost světových muzikálů tak potěš panbůh. Kde bych začal. Asi mě před filmem mělo varovat, že dostal tolik oskarů, nebo i vysoké hodnocení zde. Film je nestravitelný, příběh primitivní, někdy nepochopitelný. Hlavní hrdinové trochu tančí, ale oba neumí zpívat. Pár tanečních čísel, ale za řeč stojí pouze jedno. A abych byl upřímný, tak Emmě to v tom filmu vůbec neslušelo. Pořád nějak nateklá s vykulenýma očima. A nakonec ještě hra barev a světel byla po první půlhodině nudná a spíše otravovala. Po přečtení zajímavostí musím smeknout před Ryanem, který prý vše na klavír hrál sám. Jinak ani náhodou.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Pěkné. Tak bych to shrnul. Písničky pěkné, pěkně vybrané a zahrané role. Příběh je jasný pro každého, kdo zná pohádku, ale ztvárnění se povedlo. Jen jsem upřímně hledal ve filmu toho homosexuála, kvůli kterému to v Rusku vysílají až od 16 let. Buď mysleli kamaráda, sluhu a patolízala LeFu. A nebo herce Iana McKellena, který se tam objeví. Vážně nevím. Ani jeden se tam neprojevuje. Tohle se povedlo, i když nevím, zda je to správný směr, začít filmovat kreslené pohádky. Příště bude Dumbo, tak bacha.

plakát

Příchozí (2016) 

Zajímavý příběh, i když jsem cca v polovině pochopil pointu i výsledek. Takže bez překvapení. Ale dobré pojetí "ufonů". A Amerika opět devastující i když tentokrát ne jako první. Nicméně to patří mezi filmy jednou a dost. Podruhé to vidět nemusím.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Jednička je prostě originál a dvojka je jen málokdy stejně dobrá. A ani zde tomu není jinak. John Wick je pořád dobrý, ale není výborný. Příběh je už podle mě uměle natahován a předělán tak, aby John musel zabíjet a zabíjet. Bojím se, aby nedopadl jako 96 hodin, kdy dvojka ušla, ale trojka už byla... špatná. Každopádně pěkné pokoukání.

plakát

Noční zvířata (2016) 

Depresivnější film jsem ještě neviděl. Rozhodně máme každý své starosti, než koukat na tohle. Dobře zahrané. Ale tím to končí. Děs