Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je to sice inteligentní jak hrnec od nudlí ale účel světí prostředky, svižně odsejpající naháněná na pár metrech čtverečních v kasinu s typicky prkenným Foxem( wats ya problem bro?) a netradičně prkennou Michelle, která tu slouží pouze jako nutná castingová doplňková dekorace (jelikož je to tu samej hnusnej chlap).............. moje hodnocení = 6 z 10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ať už míříš na cokoli, buď rozhodnutej zabít." To bylo tak blbé, až jsem se u toho bavil. Já se sice umím zlobit, když uvidím něco pitomého, ale tohle mě svou blbostí a naivitou tak rozesmálo, že to snad bylo i fajn. A to píšu přesto, že bystrost není mé druhé jméno a přesto jsem padouchy, hrdiny i padouchy hrající si na hrdiny dokázal rozpoznat při prvním pohledu do kamery. To by se nemělo stávat. Takže pokud mám někoho vyzdvihnout, tak to byl ten třímetrový hlídač záchodků, který oba své štěky zaštěkal naprosto dokonale a odevzdaná recepční z lázní, která znuděně zvládla totéž. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbehom to nie je nič extra, takýchto filmov tu bolo a ešte bude, ale snáď jediný dôvod prečo ma to bavilo je Jamie Foxx, ktorému to sadlo a navyše som ho dlho v niečom akčnom nevidel. A keď už sme pri tej akčnej stránke, tak sa tu tiež celkom podarila. Lepší priemer zo zaručene dobrým Foxxom, na jedno pozretie akurát, nothing more. 60% - 3* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

A máme tu další kulantní žabožroutský originál, jenž nejprve zcela bez servítek vyčorovali cigoši, páč v něm bylo hodně olova a Paňdžáb je daleko od civilizace, a teď si obvyklý hraný dabing s raději přiznaným kreditem pro původního scénáristu přepapouškovali i pojídači horkých psů. A všichni stejně jen kopírují Depalmu v letech jeho nejlepší formy. Čili nesympatického arabáše a následně bolyúdskou hvězdu Romana Žigu jen vystřídal slizký a jakože zlý Džejmí Liškaa, aby s bodnou ranou v játrech, do které ho ještě tak co pět minut někdo vší silou kopne, kompletně vymlátil a vystřílel hnízdo lasvegaské mafie při záchraně svého čokoládového dárce orgánů. A hádejte co? Dobro, čestnost a profesionální resuscitace nakonec zvítězí nad zlem, korupcí a za normálních okolností smrtelnými traumaty, ukáže se, že Džejmí je ve skutečnosti správňák a pyjonýr a slunce může šťastně zapadnout nad znovunalezenými rodinnými hovnotami. No, nevidět téměř nachlup stejnou a bezpatetickou předlohu, prohlásím to za poměrně zábavné, dobře natočené a svižné Smrtonosné kasíno. Takhle ale musím být spravedlivě přísný, zakurvovat něco o zbytečném rymejku pro anglosaské dyslektické debily a za trest jít o jeden rozškrábaný krvavý puchýř dolů. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Spojení Jamie Foxx a opravdu dost drsná krimi ? Toto se už jednou ujmulo v Miami Vice, na které jsem si ihned vzpomněl po tom, co jsem viděl úvodní plakát k tomuto filmu. Baran Bo Odar byl pro mě doposud velkou neznámou, ale teď mi teda ukázal, že v něm něco je. Sleepless mě překvapilo svým tahem na bránu, všechno pěkně odsýpalo bez nějakých zbytečnějších momentů. Jamie Foxx byl trefou do černého, jeho zakaboněná tvář (v zásadě se tak tvářili ale všichni herci) mi na takového typu policisty sedělo. Ve vedlejší roli bych chtěl pochválit i Harboura, který mi přišel po celou dobu sympatický, ačkoliv to nebyl žádný beránek. Jak tady všichni už asi posté omílají, tak scénář určitě nebyl z kategorie těch nejkvalitnějších, ale že by byl až tak tragický ? S tím nemohu souhlasit. Pár nelogických momentů bych našel, ale nic, co by mě nějak více vyvedlo z míry. Bitky jsou fakt drsné, naturalistické, opravdu takové, jaké bych si představoval v každém akčním filmu. Děj sice probíhal pouze v kasině nebo kolem něj, ale mě to přišlo jako dobrý nápad. Závěrečná sekvence v garážích byla skvělá stejně jako ta následující v autě. Asi se mnou většina nebude souhlasit, ale já bych dvojku prostě a jednoduše chtěl. Potenciál stát se nadprůměrnou sérií to má. Za mě dávám 81 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama