Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Russell Crowe ve své podle mého názoru nejlepší životní roli i vizáži. Celou dobu filmu jsem soucítil s drastickými podmínkami gladiátorských otroků a jejich "pánů" . Jinak bezkonkurenční profesionalita režisérského vedení Ridleyho Scotta s nádhernou hudbou /i celým soundtrackem/ Hanse Zimmera. Jasný plný počet hodnocení ..!!!

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Jasně můj nejoblíbenější film celé DVD sbírky - 5x v kině + nesčetněkrát skouknuto ve speciální edici - stojí na vítězném stupínku v DVD stojanech ..!!!

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Naprostý top mezi filmy aneb Cimrman na americký způsob ..!!

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Nejlepší film z vězeňského prostředí. Ten film má prostě vše co má mít : napětí,drama,psychologie,autentičnost - jde shlédnout nespočetněkrát ..!!!

Lesní duch

Lesní duch (2013)

Super gore a reklamní trhák roku , ikdyž na Sinister asi nedosáhne /uvidíme/, ale je tu jedno Ale pro hodnocení z našich kin : Tvůrci tvrdí, že úroveň násilí ve snímku bude obrovská. Přesto však kvůli přístupnosti vznikne vícero verzí a nejdrsnější materiál poputuje pouze na Blu-ray a DVD nosiče.....!!!! Proto mi v multikině chyběla jedna scéna z traileru - pozor : někde přístupnost od 15. někde od 12. let - je to jasné musíme si počkat na DVD ..!!!!! Cenzura zasáhla ????

Titanic

Titanic (1997)

Můj první film u kterého mi tekly slzy - totální romant.drama - takže , vždy je něco poprvé - můj skvost sbírky - spec. DVD edice..!!!! Jinak bez komentu - romantici chápou.

Hvězdy nám nepřály

Hvězdy nám nepřály (2014)

Všichni vážení, kteří tu píšou o klišé a natahovaných koncích vůbec nepochopili a čem v tomhle magasnímečku vlastně šlo..!!! Kdyby bylo hodnocení větší dám i deset hvězdiček , jelikož mám k tomuto tématu a zákeřnosti této choroby docela blízko ..!!! Mistrovsky natočené, skvělé dialogy a tentokrát musím pochválit i vynikající český dabing ke všem postavám filmu . Jsem chlap - ano - romantik, ale který naposledy brečel u Titanicu. Ale tohle mě naprosto dostalo a slzy tekly nad krásnými myšlenkami o smyslu života...!!! Vynikající obsazení + hudba dokonalá !!!! Zasloužených "deset" hvězd..!!! Jinak vzkaz např. pro Bluntman a jiní , kteří dají odpad..???? Bez komentáře - asi u někoho lepší Troška s Magnuskem..??? Ne každého názor..!! Budíž - pro mě No.1. film roku..!!!!!!!!

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Teď nejde napsat nějaký dlouhosáhlý komentář !! Jen ohodnotím pár slovy : U mě naprosto bomba film a francouzská pecka dvacetiletí ....!! Jdu si ho zopáknout :D

Terapie láskou

Terapie láskou (2012)

Tak tento film mě naprosto dostal ..!!! Skvělé herecké výkony všech herců na place ..!! Film měl dostat více Oscarů ,ale 8 nominací mluví za vše a okouzlující Jennifer Lawrence - BOMBA a zasloužená soška ..!! Naprosto mě dostal nejen příběh, ale i věcí o níž ve filmu šlo ...z vlastní zkušeností mých identických psychických problémů zbůsobené velkou životní ranou podobnou jako ve filmu , takže jsem se dokonale vcítil do postav a jejich pocitů ......kdybych mohl ..dám hvězd 10 a Oscary a Glóby za všechny nominace ......kdo neprožil nepochopí ....děkuji za tento film .:!!! :D

Křídla Vánoc

Křídla Vánoc (2013)

Můj první koment filmu z domácí produkce..!! Pro mě film naprosto dokonalý i přes ostatní mínusy v ostatních komentech - ten snímek mě prostě pohladil po duši a to je účel a ten naprosto naplnil .!!!! Jinak spojení Richard Krajčo + Vica Kerekes je naprosto dokonalé - můj best film z porevoluční české produkce..!!!! A pokud zakoupím DVD s českým filmem - tak to už musí být - super Karin Babinská + naprosto super soundtrack.