Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

Polášek, Budař, Liška .... neuvěřitelní :D Lepšejší volba snad ani nešla :D Dyk, Kraus,Töpfer,Heřmánek ..... prostě kocouři na scéně :o) Pidrmanová je kouzelná. Moc mě to bavilo a nedonutilo mě to myslet na jiný věci, což v poslední době je můj největší problém :o) DOPORUČUJI a gratuluji tvůrcům :o)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Bezkonkurenčně nejlepší film, co jsem viděla cca po 5letech.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Johny úžasnej jako vždy :D Móóóc kulek, móóóc peněz a samo nesmí chybět dávka estrogenu, z kterého testosteron šílí :D Trošek se mi nelíbil závěr! Johny na zemi s prostřelenou hlavou a aby se neřeklo trocha krve :o) Nějak to nenesu dobře, ale měla bych se smířit, že to občas Johny hold nezvládne ošéfovat :D

plakát

Avengers (2012) 

Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow na jednom filmovém plátně :D Přehlídka namakaných těl z fitka v uplých trikotech. Iron Man tomu dodává největší šmrnc :D Nevím, ale zdálo se mi až moc triků a akce ... místy až nepřehledné. V IMAXU to určo stojí za to :o)

plakát

Černá labuť (2010) 

Mé dítě určitě nepůjde na balet ! Takovou "husinu" jsem už dlouho v kině neměla. Nezapomenutelný zážitek.

plakát

Nákaza (2011) 

Tak takhle nějak to bude za pár let vypadat u nás a to ve chvíli, kdy vir chřipky zmutuje tak, že budeme vůči němu totálně bezradní. Každopádně líp než Renton bych to nevystihla. ,, Chladné, profesní a důsledné jako skalpel patologa resp. lopata funebráka" - více než výstižné :o)