Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (202)

plakát

Cizinec (2020) (seriál) 

Naprosto geniální příběh o tajemstvích, která skrýváme i před našimi nejbližšími, o hranici mezi dobrem a zlem, o manipulaci, ale také o lásce a komunitách. Seriál, který jsem dala podruhé, i když si svého času nade vše vážím! Nenechá vás vydechnout do posledního okamžiku. Tleskám tvůrcům i všem, kteří se na tomto dokonalém díle podíleli.

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Skončila jsem ještě před závěrem prvního dílu. Nezaujali mě ničím, čemu bych ráda věnovala svůj čas.

plakát

Sobík (2024) (seriál) 

Skvělý příběh o manipulaci a destruktivních následcích traumat na další život.

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

A co byste vzkázali v devadesáti letech světu Vy?  Z těch čísel se mi tedy udělalo poněkud mdlo, ale je to na nás všech. Miluju Davida Attenborougha stejně jako Jane Goodall, jsou vždy tak velmi inspirující. Kéž osloví co nejvíce svých fanoušků, kteří je mohou následovat.

plakát

Westworld - Dveře (2018) (série) 

Dvojka mou pozornost udržela jen několik dílů a to ještě mizerně.

plakát

Westworld - Labyrint (2016) (série) 

Výborné dílo se skvělým obsazením. Co se stane, když se pasujete do role Boha v geniálním zábavním parku, kde se roboti a zákazníci o sobě navzájem stále více dozvídají a tak také učí?

plakát

Vraždy v Yorkshiru: 1983 (2009) (TV film) 

Ano, stále věřím ve spravedlnost a štěstí. Soucítím s každým dítětem, které zmizí. A přeji tomu lidskému bahnu v kolárcích, nebo s nekonečným kontem, ať shnijí v pekle.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Profesor, který pociťuje hlubokou křivdu z toho, že jeho nápady využili jako zdroj svých výzkumů a publikování ti úspěšnější, se díky pasivní roli ve snech lidí stává na chvíli žádanou celebritou. Ale pak jako postava v těch snech začne konat... Originální námět prošpikovaný drobnými záblesky našich tužeb, reklamou a realitou, která nikdy nedopadně přesně podle našich představ. A hlavně iracionálním strachem, před kterým se raději utíkáme schovat do bezpečí, než bychom mu čelili a přišli na kloub-)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Plíživé zlo vnímáte z filmu tak intenzivně, že je vám zle za hodný lidi, kteří nemají to srdce včas zatočit se šílenou babou. Na dobrý se rychle zvyká a lze předpokládat, že ta manipulativní megera jen tak nezmizí. Konec je slušný depreso, protože v hloubi duše přejete oběma, aby našli cestu, jak ty sebestředný pijavice ze svého života definitivně vyautovat!! Skvěle zahraný ode všech zúčastněných.