Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Návrat do budoucnosti II

Návrat do budoucnosti II (1989)

Druhý díl je snad ještě lepší, než první. Robert Zemeckis opět nezklamal. Podle mě velmi nadčasový film. Geniální námět a na tehdejší dobu skvělé efekty. Všechno do sebe logicky zapadá a člověk se na celý film dívá s netrpělivostí, jak to nakonec dopadne a co všechno dvojku Marthyho s Dr.Brownem ještě potká. Do ted´ mě překvapuje, že se skoro trefili do opravdového roku 2015 – móda, auta, reklamy, dotykové počítače. Opravdu velké plus za kostýmy. Michael s Christopherem skvěle zahráli dvojrole. Nechybí akce, vtip, komplikace, dobrodružství a trocha scifi. Je to nejlepší film, který je spojen s cestováním v čase. Tento film si mohu pouštět neustále dokola a nikdy mne nepřestane bavit.

Gravitace

Gravitace (2013)

Už jenom ta první minuta filmu, kde je naprosté ticho a pohled na zemi, mě totálně dostala. Po celou dobu jsem to se Sandrou prožívala, dýchala s ní, motala se mi chvílemi i hlava, cítila jsem snad dokonce i její tep. Naprosto famózní herecký výkon! Skvělé detaily ve scénáři, vše dotáhli do puntíku. Tento film, jako jeden z mála, ve mně po dlouhé době vyvolal nespočetně mnoho emocí a zážitků. Bude mi hrozně líto, když sem začnou psát lidi své tupé komentáře, protože tento film uvidí pouze z TV Hovna. Nejlepší zážitek je opravdu sledování tohoto filmu ve 3D a s pořádným zvukem . To vás vtáhne přímo za nimi do vesmíru a každičký pohyb, každičký nádech i výdech, náraz, kouř, strach, tlukot srdce, anti-gravitaci, nedostatek kyslíku, cítíte s nimi. Klaním se hluboce všem, kteří se na tomto filmu podíleli! Dostali jste mě na kolena!

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Kdybych mohla, dám těch hvězd dvojnásob. Po shlédnutí jsem tento film zařadila mezi svoje oblíbené. Takový nářez od Frantíků jsem opravdu nečekala. Báječně kontrasty, úžasné herecké výkony. Tak lehce, výstižně, opravdově a duchaplně podali tento neobyčejný a nádherný příběh, ještě ke všemu podle skutečné události. Hrozně jsem se u toho nařechtala, ale taky zaplakala, tak dovede okouzlit a nakořenit málokterý film. Amíci by tento příběh totálně zkonili a udělali by z toho klasickou americkou komedii-respektivě v tomto případě totální bullshit, takže doufám, že tím remakem jenom „vyhrožují“.