Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (108)

plakát

Žhavé výstřely 2 (1993) 

Musím říct, že celý film jsem se nezvládl přestat smát. To bylo moc :D :D :D

plakát

Sabrina - mladá čarodějnice (1996) (seriál) 

Perfektní seriál. Zrovna teď si ho doma pouštíme a to nám je 30+ :D Jen musím říct, že ten seriál se časem hodně mění. Nejlepší postavou je kocour Salem. Jeho hlášky jsou nejlepší.  První 4 série jsou na střední, ale 1. série je skoro jiný seriál. Pár hlavních postav se nemění, ale v 1. sérii jsou některé postavy, které pak už nikdy neuvidíme (Drell nebo jak se píše, pan Pool, Jenny, Sabrinin táta se tam pak mihne až v jednom díle 4. řady a ještě tam není Kraft a Libby mi ještě nepřijde tak protivná) a přijde mi, že některá pravidla kouzlení jsou jiná.   Já mám nejradši 2. a 3. sérii, největší sranda. Hadač super postava. Škoda, že už tam pak nebude. Nejoblíbenější díl je ten na Floridě :D 4. série už je zase trochu jiná a dabing některých postav se zase mění. Přesto je stále dobrá. Chybí zde Valerie a Libby.  5. a 6. série ty jsou zase úplně jiný, Sabrina je na vejšce a tety postupně mizí ze scény, až zmizí úplně. A už to není tak vtipné, ale začíná to být více romantika a méně kouzlení. Nové postavy jsou fajn, ale nejsou tak skvělé jako postavy v prvních sériích.  7. série je za mě úplně jiný seriál. Kouzlení minimum. Tety pryč. A postavy z redakce jsou strašné, protivné, nezajímají mě. Libby byla sice protivná, ale tak nějak jsem jí měl svým způsobem rád. Ty postavy z redakce jsou tak moc nesympatické a není s nimi legrace, nic prostě, spíš na obtíž. A je to celkově spíš romantika. Konec předvídatelný, ale dobrý.    Za první 4 série 100 %. Za zbytek méně 50 %. Takže 4 hvězdičky.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Zajímavý námět a originální zápletka. "Nemůžeme jezdit v policejním autě!" "Tak někoho zatknu".

plakát

Okouzlující démon (2023) (seriál) 

Naprostá pecka! Není to jen romantika pro ženy, ale každý si tam najde svoje. Romantika jasně. Dále komedie, spousta legrace a vtipných situací, například s Pakem, PR týmem nebo tím gangem. Dále ta fantasy část o démonovi a uzavírání smluv. A v neposlední řadě trocha akce. Prostě taková směs žánrů, která překvapivě funguje. A to díky skvělým hercům a jejich hereckým výkonům. Za mě asi nejlepší, co jsem od Korejců viděl a škoda, že není více dílů.

plakát

Death's Game - Death Can't Take Anything Away. (2023) (epizoda) 

Jeden těžší život než druhej. Tušil jsem, že se to bude prolínat, toho hajzla mi už bylo docela líto. Bude tam ještě? Na další život jsem zvědavej. Co sakra může v tomhle těle dělat? Jsme se normálně museli smát :D Díly mají tempo a neuvěřitelně odsýpají.

plakát

Death's Game - Death (2023) (epizoda) 

Hm tak tohle bude zajímavé. Skvělý námět a zpracování.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Perfektní. Celou dobu si myslíme, jak to je, a nakonec vše úplně jinak. I když za to může nejspíš předloha, kterou jsem nečetl. Napětí, zvraty, herecké výkony, paráda.